Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO - popis produktu

Pena PANTHENOL 10 % Swiss Premium pena 125 + 25 ml zdarma:Telová pena s chladivými účinkami od poprednej lekárskej švajčiarskej firmy, to je Panthenol 10 % Swiss Premium telová pena. Je účinná najmä na regeneráciu a hydratáciu podráždenej pokožky. Vysoký 10 % obsah účinnej látky D-panthenolu je vhodne doplnený o širokú škálu vitamínov. Toto zloženie zaručuje tiež antioxidačné, hydratačné aj regeneračné účinky a napomáha tiež k regenerácii kožných buniek či ako zábrana proti hyperpigmentácii. Aloe vera navyše zmierňuje prejavy pri podráždení pokožky. Je ideálny predovšetkým ako ochrana pokožky po opaľovaní a táto pena je tiež vhodná pre jemnú detskú pokožku. Praktické balenie s obsahom 150 ml.Kľúčové vlastnosti telovej peny Panthenol 10 % Swiss Premium, 150 mlHydratačná chladivá pena s hydratačnými a regeneračnými účinkami10 % účinnej látky D-panthenoluAloe vera pre zmiernenie podráždenia pokožkyVitamín A s antioxidačnými účinkamiVitamín D pre mladistvý vzhľadVitamín F pre regeneráciu kožných buniekVhodné aj pre citlivú detskú pokožkuObsah balenia 150 mlPoužitie:Pomocou rozprašovača nanesieme na pokožku potrebné množstvo peny, rozotrieme a necháme vstrebať.Skladovanie:Skladujte pri teplote 15 – 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.Upozornenie:Neaplikujte do očí a na sliznicu. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Nádoba je pod tlakom: chráni pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 °C. Ani vyprázdnenú nádobku neprerážajte a nevhadzujte do ohňa.Zloženie:AQUA, BUTANE, PANTHENOL, PROPANE, ISOBUTANE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, SODIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TRIETHANOLAMINE, TOCOPHERYL ACETATE, ERGOSTEROL, LINOLENIC ACID, RETINYL PALMITATE.

Swiss Panthenol 10% PREMIUM, 150 ml, Podráždená pokožka a svrbenie pre ženy, Aby pleť netrpela kvôli pobytu na slnku, je dôležité starať sa o ňu nielen pred slnením, ale aj po ňom. Prípravok po opaľovaní Swiss Panthenol 10% PREMIUM sa postará o celkové upokojenie a doplnenie stratenej vlhkosti, pomôže pleti regenerovať sa a prispeje k redukcii začervenania. Vlastnosti: okamžite pokožku upokojuje ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebe Použitie: Po pobyte na slnku naneste zľahka rovnomerne na čistú pokožku celého tela.

Panthenol swiss premium 10% po opaľovaní Obsah Panthenol SWISS PREMIUM: 125 + 25 ml Charakteristika Panthenol SWISS PREMIUM: účinne regeneruje a vyživuje suchú a podráždenú pokožku po opaľovaní, pobytu v soláriu alebo v chlórovanej vode vhodné pre citlivú pokožku unikátne zloženie s extra vysokým obsahom účinných látok D-panthenolu 10% a vitamínov A, D, E, F. Spôsob použitia Panthenol SWISS PREMIUM: Pomocou rozprašovača ľahko rozotrieme na pokožku a necháme vstrebať bez ďaľšieho rozotierania.

Pena s obsahom účinných látok D-panthenolu 10 %, aloe vera a vitamínov A, D, E, F. Prináša rýchlu úľavu, účinne regeneruje a vyživuje slnkom podráždenú pokožku. Veľmi dobre sa vstrebáva bez nutnosti ďalšieho rozotierania a dráždenia pokožky. Vhodné aj na citlivú pokožku.  

Tento produkt nájdete v skupine Pleťové krémy, je v ponuke značky Simply You, Simply You Pharmaceuticals a.s., Swiss, SWISS PREMIUM, vo veľkosti 150 ml v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, Lieky24.sk a je určený female, unisex.

Produkt Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO patrí do skupiny produktov Telové krémy, patrí značke Simply You, Simply You Pharmaceuticals a.s., Swiss, SWISS PREMIUM, je vyrobený vo veľkosti 150 ml, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, Lieky24.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telový sprej, vyrába ho značka Simply You, Simply You Pharmaceuticals a.s., Swiss, SWISS PREMIUM, je vyrobený vo veľkosti 150 ml, v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Alza.sk, Najlekaren.eu, Notino.sk, Lieky24.sk a je určený female, unisex.

Produkt Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO má EAN kód 8594059734280.

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO - parametre produktu

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO - história ceny a dostupnosti

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO - ďalšie zaujímavé produkty

Simply You Panthenol 10% Swiss PREMIUM pena 125 ml + 25 ml ZADARMO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?