Beko DH 8644 CSDRX

Beko DH 8644 CSDRX

Beko DH 8644 CSDRX

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Beko DH 8644 CSDRX - popis produktu

Sušička prádla BEKO DH8644CSDRX:Či je vonku pekne alebo zrovna prší, s kondenzačnou sušičkou bielizne Beko DH8644CSDRX budete mať bielizeň vždy krásne suchú. Poruke budete mať 16 rôznych programov a bubon dosť veľký na to, aby pojal až 8 kg bielizne. Z hľadiska energetickej náročnosti vám Beko DH8644CSDRX rozhodne vrásky nenarobí: jej ročná spotreba 158 kWh ju smelo radí do najúspornejšej energetickej triedy A+++. Sušička vás tiež poteší šetrnou starostlivosťou o jemné tkaniny vďaka bubnu AquaWave alebo praktickou signalizáciou plnej nádržky alebo znečisteného filtra.Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne Beko DH8644CSDRXVďaka vysokému objemu môžete v jedinom cykle usušiť až 8 kg bielizneK dispozícii budete mať 16 sušiacich programov pre najrôznejšie typy tkanínAntikorový bubon AquaWave si vezme na starosti jemné textílie a navyše bráni nadmernému krčeniu oblečeniaOvládací panel sušičky je v češtine, takže vám jej obsluha nebude robiť problémSmer otvárania dvierok si môžete prispôsobiť, ako potrebujeteSignalizácia plnej nádrže alebo znečisteného filtra vás upozorní na nutnú údržbuNa sušenie obuvi má Beko DH8644CSDRX špeciálny držiakBočné steny S-Shape zvyšujú celkovú stabilitu spotrebičaŠetrná aj k jemným textíliámV sušičke Beko DH8644CSDRX neprídu k ujme ani tie najjemnejšie textílie – o to sa postará špeciálne navrhnutý antikorový bubon AquaWave.Beko DH8644CSDRX vám ponúkne pestrú škálu programovNa džínsovinu, košele, bavlnu alebo syntetiku je pripravených 16 najrôznejších programov. Nájdete medzi nimi aj program pre rýchle osvieženie a prevzdušnenie ľahko nasmradnutého oblečenia alebo program na detské oblečenie.Sami sa rozhodnite, kedy má sušenie skončiťChcete si sušenie prispôsobiť tak, aby vám časovo vyhovovalo? Urobiť tak môžete s funkciou odloženého konca, ktorá umožňuje celý cyklus predĺžiť až o 24 hodín.Včas budete vedieť, kedy sušička vyžaduje údržbuBeko DH8644CSDRX má tiež signalizáciu plnej nádrže a znečisteného filtra, takže viete, kedy sa pustiť do údržby. V neposlednom rade oceníte detskú poistku: tá vašim zvedavým deťom znemožní sušičku akokoľvek prenastaviť.

16 programov, Signalizácia plného zásobníka na vodu, Signalizácia čistoty filtra, Senzor sušenia, S-shape bočné steny pre zvýšenie stability Podmienkou pre účasť v akčnej ponuke za účelom získania predĺženej záruky je riadna registrácia naandnbsp;www.bekosk.sk, VYKONANÁ DO 14 DNÍ OD ZAKÚPENIA VÝROBKU: 1, riadne vyplnený dotazník 2, priloženie naskenovaných dokumentov - kópia účtu alebo faktúry vzťahujúce sa k výrobku zakúpenému v rámci akčnej ponuky

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zásobníky na vodu, patrí značke BEKO.

Produkt Beko DH 8644 CSDRX označuje EAN kód 8690842218323.

Beko DH 8644 CSDRX - parametre produktu

Beko DH 8644 CSDRX - história ceny a dostupnosti

Beko DH 8644 CSDRX - ďalšie zaujímavé produkty

Beko DH 8644 CSDRX - ako nakúpiť najvýhodnejšie?