BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo

BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo - popis produktu

Profesionálna sada BEURER MP 42 na manikúru a pedikúru je neoceniteľným pomocníkom žien, ktoré dbajú na svoju krásu a túžia byť upravené v každej situácii. Ergonomický dizajn zabraňuje skĺznutiu počas používania a môžete si vybrať až zo 7 zafírových nástavcov. Špecializované nástavce sú vhodné ako na úpravu nechtov na rukách a nohách ako aj na odstraňovanie zrohovatenej kože alebo odstránenie mozoľov či kurieho oka. Nechty si krásne opilníkujete, v prípade nechtov na nohách sa zbavíte nevzhľadnej hrubosti a následne povrch nechtov krásne vyleštíte aby bol hladký, jemný a závideniahodný. Okolie nechtov si ošetríte zafírovým kužeľom a už vám nič nebráni pochváliť sa vašim novým a krásnym ja.

Charakteristika a technické údaje:

  • Priebežne nastaviteľný
  • V smere hodinových ručičiek / proti smeru hodinových ručičiek
  • So 7 vysokokvalitnými nadstavcami pre starostlivosť o nechty a pokožku
  • Magic LED displej - zobrazí sa len počas prevádzky
  • Pre nechty rúk a nôh
  • Ochranný kryt pre prach z nechtov
  • S jasným LED svetlom
  • Ergonomický dizajn
  • Vrátane úložného vrecka

7 vysoko kvalitných zafírových a plstených nadstavcov:

  1. Zafírový kužeľ: odstránenie suchej kože alebo zatvrdnutej kože z chodidiel a päty nôh a na manikúru nechtov
  2. Zafírový disk, jemné: plnenie a ošetrenie nechtov, jemné zrno
  3. Zafírový disk, hrubý: plnenie a ošetrenie nechtov, hrubé zrno
  4. Zafírový callus rasp: rýchle odstránenie hrubých alebo veľkých kusov stvrdnutej pokožky z podošvy a z päty
  5. Fréza: na odstraňovanie zarastených nechtov
  6. Valcový frézovací žľab: brúsenie a vyhladzovanie lignifikovaných povrchov nechtov
  7. Plstený kužeľ: vyhladzovanie a leštenie okraja nechtov po naplnení, ako aj na čistenie povrchu nechto

Súprava na manikúru/pedikúru Profesionálna súprava na manikúru a pedikúru Beurer MP 42 poteší každého, kto chce, aby jeho ruky, nohy a nechty vyzerali dobre. S touto súpravou odstránite stvrdnutú kožu na nohách alebo si profesionálne upravíte svoje nechty ako švihnutím kúzelného prútika. Pomocou manikúry a pedikúry Beurer MP 42 bude pre vás úprava nechtov do trendy podoby úplnou hračkou. 7 nástavcov Súprava Beurer MP 42 obsahuje 7 nástavcov napríklad pre obrúsenie, odstránenie a vyhladenie nechtov alebo kože. Zariadenie disponuje možnosťou voľby z 2 rýchlostí a naviac si u nich môžete zvoliť ľavý či pravý chod. Samozrejmosťou je jasné LED svetlo.

BEURER MP 42, 1 ks, Manikúra a pilníky pre ženy, Chcete sa chváliť krásnymi chodidlami? Nemusíte hneď do kozmetického salónu, produkt BEURER MP 42 vám pomôže s domácou pedikúrou a vy tak budete môcť opäť nosiť otvorenú obuv bez obáv a s radosťou. Vlastnosti: odstraňuje stvrdnutú kožu na chodidlách pomáha predchádzať zarastaniu nechtov zmäkčuje mozole a kurie oká tvaruje a skracuje nechty predchádza strapkaniu a lámaniu nechtov

Súprava na manikúru a pedikúru Beurer MP 42 poteší každého, kto dbá na svoj vzhľad a vzhľad svojich rúk, nôh a nechtov. Značka Beurer sa radí medzi špičkové výrobca profesionálnych výrobkov v oblasti manikúry a pedikúry.

Beurer MP 42 prístroj na manikúru a pedikúru Manikúra / pedikúra, plynulé ovládanie rýchlosti, otáčky 2500-4600 rpm s LED označením, obojsmerný chod, sieť, 7nástavců, praktické svetielko, krytka.

Manikúra / pedikúra: so 7 vysoko kvalitnými vymeniteľnými koncovkami pre starostlivosť o nechty a pokožku, magic LED displej.

Beurer beu-mp42 uv-lampa na nechty 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Profesionálna súprava na manikúru a pedikúru je vhodná pre domáce osobné použitie.

Tento produkt nájdete v skupine UV lampy, vyrába ho značka BEURER, je vyrobený vo veľkosti 1 ks v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Planeo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Kinekus.sk, MojaLekáreň.sk, Vivantis.sk a je určený female, unisex.

Produkt BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo patrí do skupiny produktov Sady lámp od značky BEURER, vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Planeo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Kinekus.sk, MojaLekáreň.sk, Vivantis.sk a je vhodný female, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Brúsky na nože, je v ponuke značky BEURER, je vyrobený vo veľkosti 1 ks v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Planeo.sk, Notino.sk, Najlekaren.eu, Kinekus.sk, MojaLekáreň.sk, Vivantis.sk a je navrhnutý female, unisex.

Produkt BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo má EAN kód 4211125574000.

BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo - parametre produktu

BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

BEURER UV-lampa na nechty BEU-MP42, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?