Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182

Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182

Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182 - popis produktu

Prírodné mlynčeky na chilli s podložkamiOkorente svoju kuchyňu týmito ručnými mlynčekmi na korenie! Sada mlynčekov na korenie a soľ je vhodná pre širokú škálu korenín a byliniek. Takto môžete okoreniť a zjemniť pokrmy. Robustný keramický mlynček sa postará o to, aby si mleté ​​korenie zachovalo sviežu vôňu. Mlynčeky sú vždy ozdobne umiestnené na zodpovedajúcej tácke, zatiaľ čo lyžička uľahčuje dopĺňanie. Zvyšky korenia ľahko odstránite pomocou čistiacich kefiek.Ručný mlynček na korenie v súprave 2 ksNa soľ, korenie a iné korenie a bylinkyRobustný keramický mlynček pre dlhú životnosťPodložka zachytáva zvyšky korenia a udržiava stôl čistýS lyžičkou pre ľahké plnenie mlynčekov na čiliPrírodný dizajn ako pútač na jedálenskom stoleStupeň mletia plynule upravujte podľa potreby2 kefy umožňujú presné čistenieDetail mlynčeka na soľ a korenieRozmery každého mlynčeka V x H: cca 21 x 5 cmDĺžka lyžičky: cca 18 cmCelková hmotnosť: cca 0,5 kgMateriál: drevo, akryl, keramika, plast, železoFarba: hnedá, priehľadnározsah doručenia2x mlyn1x tácka2x čistiaca kefkaMateriálové zloženie60% dreva30% plastu10% keramikaRD 10045182

Produkt Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182 patrí do skupiny produktov Kuchynské súpravy, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mlynčeky na korenie od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182 - parametre produktu

Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182 - história ceny a dostupnosti

Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182 - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava mlynčekov na soľ a korenie RD45182 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?