Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302

Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302

Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302 - popis produktu

Mlynček na korenie s keramickým mlynčekom v súprave 2 ksS praktickými mlynčekmi na korenie z bukového dreva získate na svojom jedálenskom stole skutočný pútač. Nadčasový dizajn v čiernej a bielej farbe opticky zapadne do každej kuchyne a robí z mlynčeka na soľ a korenie funkčný dekoratívny prvok. Jemne mletý keramický mlynček je vhodný na soľ, korenie, čili a mnoho ďalších korenín a okamžite dodá vášmu jedlu aromatický nádych. Na doplnenie stačí odskrutkovať šikovný mlynček na korenie a radosť z varenia môže pokračovať.Malý mlynček na korenie v balení po 2 ksSada 2 kusov v čiernej a bielej farbeNekomplikovaná manipuláciaRobustný keramický mlynčekVhodné na rôzne koreninyStarostlivosť Možno čistiť vlhkou handričkou  Chráňte pred teplom a vlhkosťouPrehľad súpravy mlynčekov na soľ a korenieRozmery V x Š x H: cca 30 x 6 x 6 cmVyrobené z bukového drevaKeramická brúskaKaždý váži cca 0,4 kg dostupné v rôznych farbáchrozsah doručenia2 x veľký mlynček na korenie z bukového drevazostavenéMateriálové zloženie90% dreva10% keramikaRD 10023302

Produkt Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské súpravy, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mlynčeky na korenie od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302 - parametre produktu

Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302 - história ceny a dostupnosti

Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302 - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava drevených mlynčekov na korenie RD23302 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?