Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,19 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g - popis produktu

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová 225g Obsah: Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová 1 x 225g Charakteristika Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová: Potravina pre obilnú výživu dojčiat a malých detí od ukončeného 4. mesiaca. Instantná obilno-mliečna kaša v prášku. Balenie obsahuje 5 porcií. Obsahuje mlieko, preto sa pripravuje jednoduchým pridaním vody. Výživná a ľahko stráviteľná. Obsahujú vitamíny a minerálne látky vrátane vápnika a vitamínu D. Vynikajúca chuť mliečnych kaší Sunar je daná ich zložením s vyváženým obsahom mlieka a prirodzeným obsahom starostlivo vybraných obilnín. Sunar kaše obsahujú vybrané cereálie, ktoré by mali byť v dostatočnom množstve pravidelnou súčasťou jedálnička pre spokojné bruško a jeho pohodlie. Navyše sú kaše vďaka špeciálnemu spracovaniu cereálií ľahko stráviteľné. Sunar kaše obsahujú dôležité vitamíny a minerálne látky vrátane vápnika a vitamínu D, ktoré sú dôležité pre normálny rast a vývin kostí u detí. Použitie Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová: Dôležité je dodržiavať návod na prípravu, ktorý je uvedený na obale výrobku.  Pitná, najlepšie dojčenská voda sa prevarí a následne sa ochladí na 50-60 ° C. Do hlbšieho taniera alebo misky sa naleje 150 ml ochladenej dojčenskej vody. Za intenzívneho miešania sa vidličkou postupne pridáva 45 g prášku - instantnej kaše, čo je asi 5-6 polievkových lyžíc. Kaša sa po príprave ihneď podáva. Upozornenie: Kašu nikdy nevarte. Nedojedenú porciu už znova nepodávajte. Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dozoru.  Príbalový leták

Mliečna kaša Sunar marhuľová kaša mliečna ryžová 225 g:Mliečna kaša Sunar poslúži ako ideálne raňajky či večera pre malé deti. Ryžová kaša sa hodí pre dojčatá a batoľatá a sú v nej iba kvalitné suroviny. Je odporúčaná deťom od 5 mesiacov. Ponúkaná marhuľová mliečna kaša si deti získa svojou príjemnou chuťou. Balenie obsahuje 1 mliečnu kašu Sunar. Jej hmotnosť je 225 g. Ponúkaný variant bez lepku si vaše dieťa hneď zamiluje. Hlavné vlastnosti mliečnej kaše Sunar marhuľová kaša mliečna ryžová 225 g Ryžová mliečna kaša Sunar je ideálnymi raňajkami alebo večerou pre malé dieťa Je určená od 5 mesiacov Mliečna kaša Sunar je bez lepku Tento variant se vyrába v hmotnosti 225 g V balení nájdete 1 ks Marhuľová príchuť

Sunar Marhuľová kaša mliečna rýžová (od ukonč. 4. mesiaca) 225 g Marhuľová kaša s obsahom mlieka sa postará o spokojné bruško vášho bábätka. Obsahuje dôležité vitamíny a minerálne látky pre správny rast a vývoj. Od ukončeného 4. mesiaca.

Skvelé obohatenie jedálnička dojčaťa. Dôležité pri zavádzaní cereálií a lepku do jedálnička dieťaťa. Vitamíny a minerálne látky potrebné pre fungovanie organizmu.

Detská kaša určená pre dojčatá od 4. mesiacov s obsahom vitamínov a minerálov. Bez pridaného cukru.

Výživa vo forme chutnej kaše, plnej potrebných látok a vitamínov pre správny vývoj Vášho dieťaťa. Vhodné pre deti od 4. mesiaca.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Doplnky výživy, je v ponuke značky Hero Espana, Sunar v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výživové doplnky, patrí značke Hero Espana, Sunar, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Detská výživa, je v ponuke značky Hero Espana, Sunar v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk.

Produkt Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g je označený EAN kódom 8592084409586.

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g - parametre produktu

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g - história ceny a dostupnosti

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g - ďalšie zaujímavé produkty

Sunar MARHUĽOVÁ kaša mliečna ryžová (od ukonč. 4. mesiaca) 1x225 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?