Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 4,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia - popis produktu

Charakteristika: Podpora liečby a prevencie:

  • plienkovej dermatitídy,
  • odrenín a podráždenia pokožky,
  • dermatitídy pri inkontinancii u dospelých, 
  • ochrana pokožky v okolí poranení.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: 

  1. Pred a po aplikácii sa umyjú ruky.
  2. Na čistú pokožku sa jemne rozotrie tenká vrstva ochranného krému.
  3. Používa sa tak často, ako je potrebné.
  4. Zvyšky nespotrebovaného krému sa nevkladajú späť do téglika.

Spotrebujte do 12 mesiacov od otvorenia.

Zloženie: oxid zinočnatý, čistená voda, tekutý parafín, parafínový vosk, lanolín, seskvioleját sorbitolu, mikrokryštalický vosk, benzylbenzoát, syntetický včelí vosk, benzoan sodný, benzylalkohol, propylénglykol, linalylacetát, benzylcinamát, levanduľová vôňa, butylhydroxyanizol, kyselina citrónová.  

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Obsah Sudocrem MULTI-EXPERT na ochranu pokožky: SUDOCREM MULTI-EXPERT Pre každodennú ochranu pokožky 125g Charakteristika Sudocrem MULTI-EXPERT na ochranu pokožky: Ochranný krém od značky Sudocrem Multi-Expert poskytuje každodennú viacúčelovú starostlivosť o pokožku vášho dieťaťa. Je vhodný na ošetrenie, liečbu a prevenciu plienkovej dermatitídy, podráždenej, začervenanej pokožky, ekzému a akné. Detskú pokožku spoľahlivo chráni pred vznikom zaparenín. Použitie Sudocrem MULTI-EXPERT na ochranu pokožky: Prípravok sa obvykle aplikuje 3-5 krát denne v tenkej vrstve. Krém sa nanesie a zľahka sa votrie do pokožky. Krém je vhodné aplikovať po bežnej očiste a je vhodný i na bežné použitie. Skladovať pri izbovej teplote. Príbalový leták Sudocrem MULTI-EXPERT starostlivosť o pokožku

Sudocrem MULTI-EXPERT Ochranný krém, 125 g Sudocrem® MULTI-EXPERT, odborník na rôzne potreby pokožky. Ochranný krém na podporu liečby a prevencie plienkovej dermatitídy, odrenín a podráždenia pokožky, dermatitídy pri inkontinancii u dospelých, pre ochranu pokožky v okolí poranení. Zdravotnícka pomôcka.

SUDOCREM KRÉM . Sudocrem je antiseptický ochranný krém, ktorý je unikátny svojím zložením. Obsiahnutý lanolín napomáha upokojiť a zvláčniť pokožku. . Oxid zinočnatý má sťahujúce účinky, benzyl alkohol obmedzuje bolesť a

Tento produkt nájdete v skupine Telové krémy, patrí značke Merckle GmbH, Sudocrem, Teva, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia patrí do skupiny produktov Telové oleje, vyrába ho značka Merckle GmbH, Sudocrem, Teva, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telové mlieko, patrí značke Merckle GmbH, Sudocrem, Teva, nájdete ho v e-shope MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia popisuje EAN kód 8585034705562.

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia - parametre produktu

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia - história ceny a dostupnosti

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia - ďalšie zaujímavé produkty

Sudocrem krém pre každodennú ochranu pokožky 125 g, Akcia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?