ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus

ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus

ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus - popis produktu

Strúhadlo Strúhadlo nerez 4 hrany TETA:Osvedčené ručné strúhadlo ORION vám uľahčí každodenné práce vo vašej kuchyni. Oceníte jeho praktické rozmery a jednoduché zaobchádzanie. Vďaka 4 nadstavcom spracuje viac druhov potravín. Multifunkčné strúhadlo ORION bude vaším obľúbeným pomocníkom pre svoju všestrannosť. Hlavné vlastnosti strúhadla Strúhadlo nerez 4 hrany TETA Kvalitný ručný typ strúhadla ORION pomôže pri chystaní najlepších pokrmov Disponuje 4 nadstavcami Multifunkčné strúhadlo ORION si bez problémov poradí s rôznymi druhmi potravín Je vybavené 4 typmi strúhania Jednoduchá údržba – možnosť umývania jednotlivých častí v umývačke Vďaka bezpečnostnému držadlu na strúhanie budú vaše prsty chránené pred nechcenými úrazmi Nerezové strúhadlo sa tak ľahko nerozbije Obsluha strúhadla nadchne svojou jednoduchosťou Strúhadlo ORION je veľmi jednoduché na údržbu, čo vám ušetrí množstvo času. Jednotlivé časti možno umývať v umývačke riadu, nebudete sa preto musieť zdržiavať ručným umývaním. Výrobca si dal záležať aj na bezpečnosti, preto strúhadlo disponuje bezpečnostným držadlom, ktorého úlohou je ochrániť vaše prsty pred zraneniami. Strúhadlo ORION vám bude dokonalým spoločníkom pri príprave zdravých a lahodných šalátov.

Klasické štvorhranné strúhadlo, nerezové, s rôznymi typmi strúhacích plôch je povinnou výbavou každej gazdinky.

Klasické štvorcové strúhadlo s rôznymi typmi strúhacích plôch na ručné strúhanie ovocia, zeleniny, syra,...

Materiál: nehrdzavejúca oceľ.

Rozmery: 9x7x21 cm.

Klasické nerezové štvorhranné strúhadlo s rukoväťou s rôznymi typmi plôch, určené na strúhanie ovocia, zeleniny i syrov.

Produkt ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus patrí do skupiny produktov Nerezové nože od značky ORION, ORION domácí potřeby, je vyrobený z materiálu Kov, nerez, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Alza.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Povinná výbava, je v ponuke značky ORION, ORION domácí potřeby, materiál je Kov, nerez v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Alza.sk, 4home.sk, SvetCukrárov.sk.

Produkt ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus má priradený EAN kód 8592381074654.

ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus - parametre produktu

ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus - história ceny a dostupnosti

ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus - ďalšie zaujímavé produkty

ORION Strúhadlo štvorhranné s rukoväťou 1 kus - ako nakúpiť najvýhodnejšie?