Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne

Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne

Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne - popis produktu

Stropné svietidlo Ulaop LED - ideálne doplnkové osvetlenie pre mnohé miestnosti Stropné svietidlo Ulaop LED, ktoré sa skladá z kovového rúrkového rámu a dvoch svietiacich prstencov, vytvára v miestnosti mimoriadne útulnú svetelnú atmosféru. Rám je vybavený malými spojovacími bodmi, na ktoré sa zavesia krúžky a následne sa začnú rozsvecovať. Krúžky visia na kovových tyčiach v rôznych výškach. Výsledkom je teplé biele svetlo, ktoré vďaka mliečnemu povrchu plexisklových krúžkov vyžaruje do okolia veľmi jemne a homogénne. Na zvýšenie intenzity okolitého osvetlenia vo veľkých miestnostiach možno toto svietidlo kombinovať aj s inými svietidlami z tejto série - možno pripojiť ďalšie krúžky s výkonom do 40 W

Tento produkt nájdete v skupine LED svietidlá, patrí značke Marchetti, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Marchetti, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED stropné svietidlá, vyrába ho značka Marchetti, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne - parametre produktu

Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne - história ceny a dostupnosti

Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Stropné svietidlo LED Ulaop, dva krúžky, čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?