Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná

Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná

Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná - popis produktu

Stmievateľné LED svetlo Puk Plus pre montáž na strop alebo na stenu Svietidlo Puk Plus spĺňa všetky požiadavky. Môže byť pripevnený k stropu aj k stene a nechá miestnosť svietiť v príjemne teplom bielom svetle. Ak chcete individuálne nastaviť farebné nuansy, môžete farebným filtrom okamžite zmeniť náladu v miestnosti. Filtre v rôznych farbách je možné dokúpiť ako príslušenstvo. Ľahko sa pripevňujú medzi puzdro a šošovku. Táto žiarovka sa stáva štýlovým vrcholom v kombinácii s niekoľkými žiarovkami z rovnakej série.

Produkt Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke TOP LIGHT, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke TOP LIGHT, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná patrí do skupiny produktov LED stropné svietidlá, vyrába ho značka TOP LIGHT, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná - parametre produktu

Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná - história ceny a dostupnosti

Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná - ďalšie zaujímavé produkty

Stropné LED svietidlo Puk Plus, chrómová matná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?