STREET SURFING Trickster

STREET SURFING Trickster

STREET SURFING Trickster

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

STREET SURFING Trickster - popis produktu

Freestylová kolobežka STREET SURFING Trickster v čierno-oranžovom prevedení. Na tejto atraktívnej a cenovo dostupnej kolobežke si môžu začiatočníci vyskúšať svoje prvé skoky a triky. Konštrukcia vyniká zváranými riadidlami BMX, oceľovou vidlicou a vystuženou hliníkovou platňou. Kolobežky sú nielen skladný dopravný prostriedok pre všetky vekové kategórie, ale ponúkajú aj možnosť relaxácie pri jazde vašou obľúbenou cyklotrasou. Každá prechádzka je plná zdravého pohybu a trochou adrenalínu. Kolobežku môžete na rozdiel od bicykla jednoduchšie uschovať, napríklad pri každodennej ceste do školy alebo do práce. Nájdite si čas na prechádzku a nelenošte doma pri televízii, jazda na kolobežke nie je náročná a prináša Vám radosť z pohybu. Ku každej správnej kolobežke patrí kvalitné príslušenstvo, ktoré Vám zaistí potrebný komfort pri jazde. Nezabudnite si preto vybrať vhodné prilby, chrániče aj športové oblečenie. Spoločnosť Street Surfing pochádza z Californie (USA), kde v roku 2005 predstavila nový svetový fenomén - waveboard. Dnes zahŕňa produktový rad waveboard, longboardy a kolobežky. Všetky produkty sa neustále vylepšujú a testujú vlastným tímom Profi jazdcov vo vývojovom centre v Portugalsku. Originálne designy pochádzajú z dielní vlastných grafikov či vznikajú v spolupráci s renomovanými dizajnérmi. Street Surfing má vo svojej 'DNA' tvorbu nového životného štýlu a intenzívne prežitie každého okamihu. Technické dáta: - odporúčaný vek: 5+ - max. nosnosť: 100 kg - vystužená hliníková doska - grip tape s grafikou na nášľape - pevné hliníkové riadidlá široké 47,5 cm - výška riadidiel: 79 cm - kolieska: 100 mm, 80A, PU - ložiská: ABEC 5 - otočenie riadidiel: 360 ° - výkonná brzda na zadnom koliesku - odolné gumové gripy - farba: čierna - hmotnosť: 2,6 kg

Produkt STREET SURFING Trickster je možné nájsť medzi produktmi v skupine Freestyle kolobežky v ponuke e-shopu MasterSport.sk.

Produkt STREET SURFING Trickster popisuje EAN kód 813398025667.

STREET SURFING Trickster - parametre produktu

Nosnosť100 kg a viac
HmotnosťMenej ako 3.6 kg
DĺžkaMenej ako 120 cm
Požadované vlastnostiFreestyle
Požadované vlastnostiDetské
hmotnosť3.00 kg
KategóriaKolobežky, Freestyle kolobežky
E-shopMasterSport.sk
EAN813398025667

STREET SURFING Trickster - história ceny a dostupnosti

STREET SURFING Trickster - ďalšie zaujímavé produkty

STREET SURFING Trickster - ako nakúpiť najvýhodnejšie?