Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely - popis produktu

Stolový organizér na písacie stoly atď.S týmto zásuvkovým prvkom vyrobeným z bambusu a MDF vytvoríte poriadok vo svojich štyroch stenách okamžite. Organizačný box s 3 zásuvkami v 2 veľkostiach ponúka dostatok miesta pre všetky druhy drobností.Zásuvkový box sa hodí rovnako na kancelárske doplnky na pracovný stôl, ako aj na líčidlá na toaletnom stolíku, čaj a kávu kapsule v kuchyni alebo remeselné doplnky v štúdiu. Moderný prírodný dizajn stolového organizéra sa zaručene hodí do každej miestnosti.Zásuvkové boxy pre organizáciu kancelárieOrganizér na pracovný stôl do kancelárie, pracovne alebo detskej izbyUdržiava poriadok na pracovisku pomocou 3 ľahko výsuvných zásuviekPoskytuje úložný priestor pre kancelárske potreby, ako sú perá, poznámky, sponkyTiež na make-up, šitie, šperky, klince, skrutky a mnoho iného.Mini komoda sa hodí do kuchyne a kúpeľne, na pracovný stôl a pod.Moderný materiálový mix bielej MDF a prírodného bambusuZásuvkový box v detaileRozmery V x Š x H: cca 28 x 17 x 21,5 cmVnútorné rozmery malých zásuviek V x Š x H: cca 5 x 13,5 x 18,5 cmVnútorné rozmery veľkej zásuvky V x Š x H: cca 12 x 13,5 x 18,5 cmNosnosť: cca 5 kgHmotnosť: cca 2,3 kgMateriál: bambus, MDFFarba: biela, prírodnározsah doručenia1x organizér na stôlMateriálové zloženie50% bambus50% drevovláknitá doskaRD 10047999

Produkt Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely patrí do skupiny produktov Písacie stoly, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Písacie potreby, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely - parametre produktu

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely - história ceny a dostupnosti

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Stolový organizér na písacie potreby, RD47999, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?