LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel

LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel

LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel - popis produktu

Moderná LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table boduje nápadne veľkou a expanzívne tvarovanou hlavou žiarovky, ktorá je v optickom kontraste s plochou základňou. To znamená, že je zdôraznené všetko podstatné, a preto sa oko najprv zatúla k hlave žiarovky. Svietidlo je vybavené dvoma šošovkami a zameriava svetlo cielene a vyžaruje ho smerom dole na stôl a nahor do miestnosti. To je dôvod, prečo táto stolová lampa dokáže nastaviť elegantné akcenty osvetlenia bez toho, aby bola dotknutá jej funkčnosť. Moderný kovový vzhľad je v súčasnosti v trende a obohacuje akýkoľvek súčasný interiér.

Produkt LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel patrí do skupiny produktov LED lampy, patrí značke TOP LIGHT, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolné lampy, vyrába ho značka TOP LIGHT, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke TOP LIGHT, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel - parametre produktu

LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel - história ceny a dostupnosti

LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel - ďalšie zaujímavé produkty

LED stolová lampa Puk Meg Maxx Eye Table 47cm nikel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?