Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub

Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub

Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub - popis produktu

Konferenčný stôl s jednoduchým škandinávskym dizajnom. Vhodný ako malý konferenčný stolík, jedálenský stôl atď. a možno ho kombinovať s úložným nábytkom z rady QBUS. Čierne a biele dosky stola majú povrchovú úpravu proti zanechávaniu odtlačkov prstov. Vďaka nadčasovému dizajnu sa tento konferenčný stôl ideálne hodí do moderných kancelárií. Svojou jednoduchosťou je optimálnym východzím bodom pre navrhovanie miestnosti, pretože vyzerá skvele sväčšinou konferenčných stoličiek. Doska stola má laminátový povrch, ktorý je odolný voči poškriabaniu aľahko sa čistí. Čierny a biely laminát má povrch ošetrený voči zanechávaniu odtlačkov prstov a iných stôp. Potrebujete úložný priestor? Nábytok zrady QBUS je navrhnutý tak, aby spolu ladil, amodulárna koncepcia umožňuje ľahko pridať ďalší úložný priestor, keď ho potrebujete. Ato všetko preto, aby ste mohli efektívne pracovať po celý deň.

Produkt Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub patrí do skupiny produktov Konferenčné stolíky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Jedálenské stoly, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Produkt Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub patrí do skupiny produktov Malé stolíky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub - parametre produktu

Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub - história ceny a dostupnosti

Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub - ďalšie zaujímavé produkty

Rokovací stôl QBUS, 1600x800 mm, so 4 nohami, čierny rám, dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?