Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý #4962510

Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý #4962510

Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý #4962510

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý - popis produktu

Tento stojan na slnečník vytvorí pevnú a odolnú základňu, ktorá váš slnečník udrží v žiaducej polohe a zabráni jeho prevráteniu či odfúknutiu. Tento stojan na slnečník je vyrobený z odolnej žuly, ktorá má svoju váhu, stojan je teda stabilný. Žula je tiež vysoko kvalitný materiál a stojanu prepožičiava svoj sofistikovaný vzhľad. Zasaďte svoj slnečník do tohto luxusného stojana a dodajte svojmu záhradnému posedeniu štipku luxusu a elegancie. Rúrka na slnečník je zhotovená z nerezovej ocele. Dodávka zahŕňa adaptér, takže stojan je vhodný pre tyče slnečníka s priemerom 38 mm alebo 48 mm. Umiestniť slnečník do stojana a pevne ho v ňom uchytiť je veľmi jednoduché. Farba:biela / sivá Tvar:okrúhlyobdĺžnik Výber tvaru zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:žula / oceľ Rozmery:šírka: 40 / 45 cmhĺbka: 25 / 40 cmvýška: 36,5 / 38,5 cm Hmotnosť:20 / 25 kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Podstavec pod slnečník, patrí značke Vida, farebný variant je sivá, materiálové prevedenie je Kameň v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
HMOTNOSŤ25 kg
HMOTNOSŤ20 kg
MATERIÁLKov
MATERIÁLPlast
MATERIÁLKameň
ŠÍRKA40 cm
ŠÍRKA45 cm
HĹBKA40 cm
HĹBKA25 cm
DEKORKameň
ŠTÝLPraktický
VÝŠKA38,5 cm
VÝŠKA36,5 cm
TVARGuľatý
Hmotnosť25000.000g
KategóriaStojany, Slnečníky, Podstavec pod slnečník
ZnačkaVida
Farbasivá
MateriálKameň
E-shopInpostele.sk

Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý - história ceny a dostupnosti

Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na slnečník Dekorhome Guľatý - ako nakúpiť najvýhodnejšie?