Stojan na monitor s policou čierna, RD47342

Stojan na monitor s policou čierna, RD47342

Stojan na monitor s policou čierna, RD47342

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojan na monitor s policou čierna, RD47342 - popis produktu

Zvýšený stôl na monitor pre ergonomickú polohu sedeniaTento čierny nástavec na monitor prináša poriadok na váš stôl a je tiež skvelým pútačom. Stojan monitora prispieva k vzpriamenej, ergonomickej polohe sedenia pri práci na počítači vďaka vyvýšenej polohe - jednoducho naň položte notebook alebo monitor. Stojan na PC zároveň vytvára úložný priestor. S praktickou prídavnou policou aj pod ňou. Takto máte prehľadne usporiadané kancelárske potreby, papiere atď.Praktické vyšenie obrazovky pre váš stôlPre obrazovku a notebooky na stolochPrispieva k ergonomickému držaniu tela pri sedeníVytváranie viacerých miest na stoleČierna PC stúpačka s moderným dizajnomPrídavná polica pre viac úložného priestoru a poriadkuPolícia monitora v detaileRozmery V x Š x V: cca 14,5 x 54 x 26 cmMaximálna nosnosť: cca 10 kgHmotnosť: cca 2,9 kgMateriál: PBFarba: Čiernarozsah doručenia1x stojan na monitor po častiachS montážnym materiáloms nástrojomRD 10047342

Produkt Stojan na monitor s policou čierna, RD47342 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Držiaky na monitory od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Stojan na monitor s policou čierna, RD47342 - parametre produktu

Stojan na monitor s policou čierna, RD47342 - história ceny a dostupnosti

Stojan na monitor s policou čierna, RD47342 - ďalšie zaujímavé produkty

Stojan na monitor s policou čierna, RD47342 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?