Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm

Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm

Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm - popis produktu

Flexibilné podlahové svietidlo a svietidlo na čítanie Puk Maxx Floor Mini v bielom vzhľade Táto stojacia lampa zaujme svojím puristickým dizajnom a jednoduchou konštrukciou. Elegantný vzhľad je umocnený klasickým bielym vzhľadom, ale nie je to len vonkajší vzhľad svietidla, ktorý je pôsobivý - jeho funkčnosť a užívateľská prívetivosť sú tiež pôsobivé v celom rozsahu. Dva guľové kĺby zabezpečujú možnosť otáčania ramena svietidla a otáčania hlavy svietidla. Na riadenie hlavy svietidla možno použiť nastavovací kolík, ktorý uľahčuje nastavenie uhla dopadu svetla.

Produkt Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke TOP LIGHT, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke TOP LIGHT, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojacie lampy, patrí značke TOP LIGHT, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm - parametre produktu

Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm - história ceny a dostupnosti

Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm - ďalšie zaujímavé produkty

Stojacia lampa LED Puk Maxx Floor Mini, biely chróm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?