LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm

LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm

LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm - popis produktu

Podlahové a čítacie svetlo Puk Floor Mini Single Táto moderná stojacia lampa je nielen flexibilná, ale zaujme aj dizajnom, ktorý možno zakomponovať do takmer každého interiéru. Puk Floor Mini má štýlový kovový vzhľad a vďaka svojmu jemnému rámu pôsobí veľmi elegantne a príťažlivo. Komponenty svietidla sú vybavené dvoma guľovými kĺbmi, ktoré zabezpečujú, že rameno svietidla sa dá otáčať a hlavica sa dá otáčať. Zabudovaný nastavovací kolík vám pomôže nastaviť smer svetla podľa vašich potrieb. Filtre v rôznych farbách si môžete objednať ako voliteľné príslušenstvo.

Produkt LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke TOP LIGHT, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke TOP LIGHT, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojacie lampy, patrí značke TOP LIGHT, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm - parametre produktu

LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm - história ceny a dostupnosti

LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm - ďalšie zaujímavé produkty

LED stojacia lampa Puk Floor Mini Single chróm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?