Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená

Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená

Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená - popis produktu

Mosadzná stojacia lampa BASSANO s otočným keramickým tienidlomTradičný taliansky dizajn a moderné výrobné techniky sú rozhodujúce pre dekoratívny vzhľad stojacej lampy BASSANO. BASSANO sa prezentuje tvarovanou mosadznou základňou s nastaviteľnou výškou od 170 do 210 cm a atraktívne zdobeným keramickým tienidlom. Tienidlo sa dá dodatočne nastaviť na individuálne osvetlenie. Keramické tienidlo je k dispozícii s dekorom vo farbách hnedej, modrej alebo zelenej. exkluzívne osvetľovacie produkty tohto výrobcu sa vyrábajú výhradne ručne v Taliansku, kde sa venuje starostlivá pozornosť výberu vynikajúcej kvality použitých materiálov. Dôvodom je v neposlednom rade snaha pokračovať v dlhej tradícii benátskeho osvetľovacieho umenia a vyrábať výrobky, ktoré sú vytvorené s vášňou a starostlivosťou a majú drobné zvláštnosti, vďaka ktorým sú jedinečné a nezameniteľné.

Produkt Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Cremasco, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stojace lampy, vyrába ho značka Cremasco, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená patrí do skupiny produktov Stojacie lampy moderné, vyrába ho značka Cremasco, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená - parametre produktu

Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená - história ceny a dostupnosti

Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Stojaca lampa Bassano s ramenom, zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?