STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml

STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml

STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml - popis produktu

Používa sa na každodennú hygienu nosa. Využíva blahodarné účinky morskej vody s obsahom stopových prvkov.

Stérimar je vhodný pre dojčatá, deti a dospelých

Pomáha:• šetrne vyčistiť detský nos aj u detí, ktoré ešte nevedia fúkať z nosa• obnoviť prirodzenú vlhkosť nosovej sliznice(klimatizácia, kúrenie, cestovanie…)• predchádzať komplikáciam nádchy• urýchliť hojenie po operáciách v oblasti horných dýchacích ciest.

Aplikuje sa 2 až 6 krát denne do každej nosovej dierky. Určený na krátkodobé podávanie (nie dlhšie ako 2 týždne). Pred aplikáciou sa odstráni ochranný kryt. Nástavec sa vsunie do nosovej dierky a krátko stlačí. Nadbytok roztoku sa nechá stiecť sliznicami dolu a potom sa nos vyfúka. Nástavec sa omyje vodou so saponátom, dobre sa opláchne a vysuší.

ŠUKL kód: P93424

Obsah STERIMAR nosová hygiena STERIMAR nosová hygiena 100 ml Charakteristika STERIMAR nosová hygiena   Stérimar™ svojím jedinečným spojením liečivej sily morskej vody s vyspelou technológiou pomáha pri pocite suchého nosa v priestoroch s ústredným kúrením, v klimatizovanom, prašnom prostredí a po plávaní v chlórovanej vode. Pomáha odstraňovať krusty pri suchých zápaloch nosovej sliznice, zvlhčuje nosovú sliznicu a obnovuje jej prirodzenú vlhkosť a optimálnu funkciu sliznice nosa. Umožňuje účinné a šetrné prečistenie nosovej dutiny a dobré vstrebávanie stopových prvkov. Regeneruje a posilňuje obranyschopnosť nosovej sliznice po nádche. Použitie STERIMAR nosová hygiena Odporúča sa použiť na čistenie nosa aj pred aplikáciou iných liekov na liečbu nádchy, 2 až 6 vstrekov denne do každej nosovej dierky. Môže sa používať denne, bez obmedzenia. Príbalový leták STERIMAR nosová hygiena

Zdravotnícka pomôcka, sprej do nosa s obsahom morskej vody. Určená pre deti a dospelých. Je odporúčaná na :

  • čistenie nosa a odstraňovanie nečistót (prach, alergény),
  • hydratáciu a obnovu prirozdenej vlhkosti nosovej sliznice (kúrenie, kĺimatizácia),
  • prevenciu nádchy prechladnutia, zápalu prínosových dutín a zápalu stredného ucha poslinením obrannej schopnosti nosovej sliznice,
  • zlepšenie dýchania a kvality spánku,
  • môže sa používať aj po operáciach nosa.

Na dennú hygienu nosa. Jemne čistí nos a odstraňuje nečistoty. 100% prírodný, bez konzervačných látok, na dlhodobé používanie. Bez obmedzenia veku.

Jedinečným spojením liečivej sily morskej vody s vyspelou technológiou pomáha pri pocite suchého nosa. 

Sterimar nosová hygiena nosový mikrosprej s obsahom morskej vody 100 ml STÉRIMAR®

Tento produkt sa nachádza v kategórii Prírodná kozmetika od značky Sobifel Laboratoires Fumoze, Sterimar v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku Sobifel Laboratoires Fumoze, Sterimar, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sprej do nosa, vyrába ho značka Sobifel Laboratoires Fumoze, Sterimar, v ponuke predajcu Najlekaren.eu, MojaLekáreň.sk, Benulekaren.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk.

Produkt STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml má priradený EAN kód 3331300097214.

STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml - parametre produktu

STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml - história ceny a dostupnosti

STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml - ďalšie zaujímavé produkty

STERIMAR Hygiena nosa nosový sprej s obsahom morskej vody (fyziologický) 1x100 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?