Lyofilizované čučoriedky si vďaka procesu sušenia mrazom uchovávajú väčšinu pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a obsah živín. Sú bohatým zdrojom vitamínu E
Lyofilizované maliny si vďaka procesu sušenia mrazom uchovávajú väčšinu pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a obsah živín. Maliny sú bohaté najmä na vitamíny B6, E a C. Obsahuje provitamín A či vitamíny radu B az minerálnych látok zinok, železo, vápnik či
Lyofilizované jahody si vďaka procesu sušenia mrazom uchovávajú väčšinu pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a obsah živín. Jahody sú bohatým zdrojom vitamínu C, ktorý podporuje našu obranyschopnosť. V jahodách nájdeme aj provitamín A, B (B 1, B 2, B 5, B 6) a E
Lyofilizovaný banán si vďaka procesu sušenia mrazom uchováva väčšinu pôvodných vlastností, ako je vôňa, chuť, farba a obsah živín. Banány obsahujú vitamín C a sú bohaté na draslík a fosfor. Majú hojné množstvo prírodných ovocných cukrov vo forme sacharózy, fruktózy a