Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi

Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi

Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi - popis produktu

Malá športová a praktická crossbody taška značky New Rebels. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Nosiť ju možno aj cez plece. Má tmavšiu modrú farbu, na bokoch čierne pogumovanie. Modro čierna chlopňa tašky sa otvára pomocou suchého zipsu. Pod ňou je voľné, stredne veľké vrecko. Hlavné vrecko je na zips a z oboch strán zadnej časti sú ďalšie vrecká na zips. Popruh je z polyesteru. A4: nie Materiál: textil Kovanie: čierne Rozmery (max.): 21 x 23 x 6 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 168 cm (+/- 3 cm) Kód tovaru: 43-1163

Produkt Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové tašky, patrí pod značku New Rebels, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý male.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody tašky, je v ponuke značky New Rebels v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Crossbody, Športové tašky, Crossbody tašky
ZnačkaNew Rebels
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi - história ceny a dostupnosti

Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi - ďalšie zaujímavé produkty

Športové crossbody taška modrá - New Rebels Belagi - ako nakúpiť najvýhodnejšie?