Športová ľadvinka Aligator - žltá

Športová ľadvinka Aligator - žltá

Športová ľadvinka Aligator - žltá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Športová ľadvinka Aligator - žltá - popis produktu

Univerzálne puzdrá na mobil s veľkosťou displeja 6,8' dodajú vášmu telefónu eleganciu a spoľahlivo ochránia jeho telo pred nežiadúcim poškodením a nečistotami. Žltá farba vyjadrí váš štýl a napovie čo sa vám páči a máte radi. Kvalitné spracovanie materiálov zabezpečí dlhodobý nepoškodený vzhľad telefónu, čo môže zvýšiť cenu zariadenia pri jeho ďalšom predaji v budúcnosti. Materiál a povrchová úprava: Polyester Hlavné výhody: Ochrana celého tela telefónu Zabraňuje nežiaducim škrabancom Ochrana pred prachom Kvalitný odolný materiál Nezabudnite, že pre plnohodnotnú ochranu mobilu je potrebné používať aj kvalitné ochranné sklo na mobil. Široký výber skiel a fólií na displej nájdete na Mobilonline.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mobilné telefóny, vyrába ho značka ALIGATOR, veľkosť odpovedá označeniu ks, vo farebnej verzii žltá, nájdete ho v e-shope Mobilonline.sk.

Produkt Športová ľadvinka Aligator - žltá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Puzdrá na mobily, patrí pod značku ALIGATOR, je vyrobený vo veľkosti ks, farebné prevedenie je žltá, v ponuke predajcu Mobilonline.sk.

Športová ľadvinka Aligator - žltá - parametre produktu

VeľkosťKS
Typ puzdraNa behanie
Typ puzdraŠportové
Vhodné pres veľkosťou displeja 6,8"
ZnačkaAligator
Druh produktuUniverzálne puzdrá
FarbaŽltá
Materiál puzdraPolyester
EKOBOXÁno
Amazon Handling Time4
KategóriaTelefóny, Mobilné telefóny, Puzdrá na mobily, Ľadvinky
ZnačkaALIGATOR
Veľkosťks
Farbažltá
E-shopMobilonline.sk

Športová ľadvinka Aligator - žltá - história ceny a dostupnosti

Športová ľadvinka Aligator - žltá - ďalšie zaujímavé produkty

Športová ľadvinka Aligator - žltá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?