Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu - popis produktu

Podložka na jogu Spokey SAVASANA je jedinečný produkt, ktorý vám zaistí pohodlie pri každom cvičení jogy. Je vhodná pre začiatočníkov, pokročilých a pre celý rad cvičení. Jóga, to je dokonalý spôsob, ako si zlepšiť kondíciu, postavu a tiež ako sa zbaviť stresu po náročnom dni. Jogu môže cvičiť každý bez ohľadu na vek, hmotnosť alebo aktuálnu fyzickú kondíciu. SAVASANA bola vyrobená pre milovníkov detailov. Krásny dizajn spojený s korkom si každý zamiluje. Prírodný korok je najlepším možným materiálom! Prečo? Pretože poskytuje vynikajúcu priľnavosť, neabsorbuje pot a vlhkosť, nespôsobuje alergie a má antibakteriálne vlastnosti. Po druhé, starostlivosť o korok je veľmi jednoduchá, vďaka čomu vám podložka bude slúžiť mnoho rokov – aby ste sa zbavili nečistôt z jej povrchu, stačí podložku iba utrieť vlhkou handričkou. Vďaka svojej hrúbke 4 mm poskytuje vynikajúce odpruženie. Skvele sa hodí na domáce cvičenie jogy. Pomôže vám zvládnuť jednotlivé ásany a zlepšiť schopnosť kontroly tela v jednotlivých pozíciách. Podložka je vybavená praktickým popruhom pre jednoduchší transport. Technické dáta: - materiál: korok + TPE - ekologický materiál - rozmer: 180 x 60 cm - hrúbka: 4 mm - vhodná pre alergikov - protišmyková štruktúra - dvojvrstvová - jednoducho zrolovateľná - popruh na nosenie podložky a uľahčenie skladovania

Jogamatka Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu:Ak plánujete praktizovať cvičenie jogy, neoddeliteľnou súčasťou vášho vybavenia by mala byť prvotriedna jogamatka. Jogamatka Spokey slúži ako stabilný podklad na cvičenie jogy, fitness a ďalších cvičebných disciplín, taktiež je skvelou voľbou na meditáciu. Obstojí pri extrémne náročných jogových pozíciách, kedy je nevyhnutné, aby sa podložka nijako neposúvala. Z hľadiska hygieny je výhodou, že je možné podložku jednoducho očistiť vodou. Materiálom použitým na výrobu tejto joga podložky je korok a jej hrúbka je 0,4 cm. Je navrhnutá pre maximálnu záťaž 150 kg. Hmotnosť zodpovedá 0,6 kg. Okrem podložky na jogu sa v balení nachádza aj popruh. Zásadné prednosti produktu Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu Jogamatka Spokey je neoddeliteľnou súčasťou vybavenia na jogu Zodpovedajúca je na jogu, ale aj pilates a posilňovanie Jej hrúbka dosahuje 0,4 cm Nehýbe sa ani pri náročných pozíciách Výhodou je možnosť umytia vodou Na výrobu jogamatky slúži korok Korková jogamatka zaručuje stabilný povrch a skvelú absorpciu nadmernej vlhkosti Je ideálna pre osoby do 150 kg Hmotnosť dosahuje 0,6 kg Okrem podložky na jogu Spokey sa v balení nachádza aj popruh

Podložka na jogu Spokey SAVASANA II je jedinečný produkt, ktorý vám zaistí pohodlie pri každom cvičení jogy. Protišmykový materiál podložky zaisťuje pohodlie a bezpečnosť behom cvičenia. Bez ohľadu na to, na akej úrovni jogu cvičíte, podložka Spokey SAVASANA je nevyhnutnou súčasťou vybavenia každého jogína. Najdôležitejšou vlastnosťou korkovej podložky je jej skvelá priľnavosť - behom cvičenia sa budete cítiť sebavedomo a bezpečne.

Spokey SAVASANA podložka na jógu Vlastnosti: Materiál: korok + TPE Ekologický materiál Rozmer: 180 x 60 cm Hrúbka: 4 mm Vhodná pre alergikov Protišmyková Dvojvrstvová Jednoducho zrolovateľná Popruh na nosenie podložky

Podložka na jógu Spokey  180 x 60 cm

Produkt Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu je možné nájsť medzi produktmi v skupine Podložky na cvičenie, patrí pod značku spokey, vo veľkosti ONE SIZE, os, farebné prevedenie je hnedá, oranžová, materiálové zloženie korok, TPE, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Sportisimo.sk, Bezvasport.sk, Factcool.sk a je dizajnovaný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Fitness podložky, patrí pod značku spokey, je vyrobený vo veľkosti ONE SIZE, os, vo farebnej verzii hnedá, oranžová, materiálové zloženie korok, TPE, v ponuke predajcu Alza.sk, Sportisimo.sk, Bezvasport.sk, Factcool.sk a je vhodný unisex.

Produkt Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu je označený EAN kódom 5902693265221.

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu - parametre produktu

Farbahnedá
Veľkosťhnedá
Určenieunisex
Materiálkorok/TPE
KategóriaFitness, Podložky, Podložky na cvičenie, Fitness podložky, Jogamatky
Značkaspokey
VeľkosťONE SIZE, os
Farbahnedá, oranžová
Materiálkorok, TPE
Určenieunisex
E-shopAlza.sk, Sportisimo.sk, Bezvasport.sk, Factcool.sk
EAN5902693265221

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu - história ceny a dostupnosti

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu - ďalšie zaujímavé produkty

Spokey SAVASANA Joga podložka na cvičenie korková, modrá, 4 mm, vrátane popruhu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?