SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 37,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg - popis produktu

Závesné kreslo Spokey Bench deluxe zelené:Dokonalý relax doma aj v prírodeZávesné hojdacie kreslo Spokey Bench Deluxe v zelenom vyhotovení je určené pre dve osoby, ktorým poskytne dokonalý relax doma, na terase alebo v záhrade. Zavesiť ho môžete nielen na strop, ale, napríklad aj na konár stromu. Maximálna nosnosť hojdačky je 160 kg, pričom jej pevnosť bola dôkladne preverená testami SGS.Kľúčové vlastnosti závesného hojdacieho kresla Spokey Bench Deluxe – zelenéVyrobené z ekologickej bavlny a kvalitného drevaRozmer: 140 × 200 cmDĺžka drevenej tyče: 130 cmUrčené pre 2 osobyMaximálna nosnosť 160 kgPevnosť bola potvrdená testami SGSZelené farebné vyhotovenie Vysokokvalitné materiályPri výrobe hojdacieho kresla Spokey Bench Deluxe bola použitá vysokokvalitná prírodná bavlna, ktorá je príjemná na dotyk a zaručuje vynikajúcu priepustnosť vzduchu. Spevnená konštrukcia sa postará o správne podopretie tela a v kombinácii s použitým materiálom a dostatočnou šírkou sa postará o vysoký komfort a bezpečnosť. Nosníky sú vyrobené z kvalitného dreva.

Hojdacia sedačka SPOKEY Bench Deluxe je vyrobená z prírodných materiálov. Prírodný bavlnený materiál je príjemný na dotyk a zaručuje priepustnosť vzduchu. Nosníky sú vyrobené z dreva. Použité materiály umožňujú optimálne podopretie tela a tým pádom i pohodlie. Sedadlo - sieť v štýle záhradnej hojdačky dovoľuje pohodlnú relaxáciu v sede. Pre dvoch - hojdacie sedátko vyrobená pre tých, ktorí chcú oddychovať so svojimi najbližšími. Technické dáta: - materiál: ekologická bavlna, drevo - rozmery: 200 x 140 cm - maximálna váha užívateľa: 160 kg - sila potvrdená testami SGS - dĺžka drevenej tyče: 130 cm

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg Hojdacia sieť pre dvoch - vyrobená pre tých, ktorí chcú oddychovať so svojimi najbližšími.Hojdacia sieť je vyrobená z prírodných materiálov - prírodná bavlna je príjemná na dotyk a zaručuje priepustnosť vzduchu.Zodpovedajúce šírka hojdacie siete a jej a spevnená konštrukcia umožňuje pohodlný odpočinok dvom osobám. Použité materiály zabezpečia optimálne podopretie tela a pohodlný oddych v hojdacej sieti.Nosníky siete sú vyrobené z dreva.Parametre:Materiál: ekologická bavlna, drevoRozmery: 200x140 cmdĺžka drevené tyče: 130 cmMaximálna nosnosť: 160 kg

Spokey Hojdacia sedačka

Bench Deluxe s pruhovaným bavlneným plátnom ladeným do zelenej farby a jedným dreveným závesom je určený pre dve osoby.

Deti sa tak naň môžu posadiť so starším súrodencom alebo dospelákom a spoločne si vo dvojici vychutnať príjemný hojdací pohyb zaveseného kresla.

Kúpte deťom Spokey Bench Deluxe kreslo a pohojdajte sa s nimi!

Vvěk. 3+ Materiál: ekologická bavlna, drevo Rozmery: 100 x 140 cm Maximálna nosnosť: 160 kg Rozmery balenia: 125 x 14 cm

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke spokey, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Market24.sk a je vhodný unisex.

Produkt SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg patrí do skupiny produktov Zahradné stoličky, patrí značke spokey, nájdete ho u predajcu Alza.sk, Market24.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka spokey, nájdete ho v e-shope Alza.sk, Market24.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg je označený EAN kódom 5901180374286.

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg - parametre produktu

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg - história ceny a dostupnosti

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg - ďalšie zaujímavé produkty

SPOKEY - BENCH DELUXE Hojdačka sedátko pre dvoch, do 160 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?