Sphero BOLT

Sphero BOLT

Sphero BOLT

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 219,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sphero BOLT - popis produktu

Robot Sphero BOLT: Roboti značky Sphero majú medzi sebou nováčika, a to nie len takého, ledajakého. Robot Sphero BOLT je interaktívny robot v tvare atraktívnej „magickej gule“, ktorú ovládate pomocou smartphonu či tabletu s operačným systémom Android či iOS. Novinkou je displej 8 × 8 Matrix, kde sledujete informácie v reálnom čase či môžete zobrazovať napr. šípky, obrázky a pod. Guľa je mimoriadne odolná proti fyzickému opotrebovaniu, prachu, nečistotám a je aj vodotesná. Vhodná je do exteriéru aj interiéru a zvládne najrôznejšie druhy povrchov. S infračerveným senzorom zvládnete ovládať viac robotov naraz. S jednoduchšou orientáciou a ovládaním pomôže zabudovaný kompas a svetelný senzor rozozná rôzne svetelné podmienky. Napájanie má na starosti výkonná batéria, ktorá oproti predchádzajúcim modelom, zvládne na jedno nabitie zabezpečiť viac ako 2 hodiny činnosti. Vyniká kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým sa prakticky zmestí do každej tašky či do vrecka bundy, a vy ho tak budete môcť nosiť všade so sebou. Kľúčové vlastnosti robota Sphero BOLTInteraktívny robot ovládaný diaľkovo bluetoothomDosah ovládača až 30 mProgramovateľný displej LED 8 × 8 Matrix Výdrž batérie viac ako 2 hodinyMaximálna rýchlosť robota Sphero BOLT je 2 m/sGyroskop a svetelný senzorInfračervený senzor umožní ovládanie viacerých robotovRobot Sphero BOLT je vhodný do exteriéru, interiéru a na rôzne povrchyKompatibilný s telefónmi so systémami iOS a AndroidVodotesné telo odolné voči fyzickému poškodeniu Aplikácia Sphero Edu a Sphero PlayS ovládacím zariadením sa robot Sphero BOLT spojí pomocou technológie bluetooth a aplikácie Sphero Edu. Vďaka ich spoľahlivosti je pripojenie vždy citlivé a plynulé, a to až do vzdialenosti 30 metrov. Aplikácia vás naučí základy programovania. S vaším robotom sa môžete zahrať aj rôzne hry s aplikáciou Sphero Play, kde sa aj naučíte ovládanie základných funkcií pohybu. Fanúšikovská skupinaOkolo platformy Sphero existuje silná fanúšikovská skupina, ktorá je pre každého otvorená. Nováčikom poskytne orientáciu počas prvých krokov a tí skúsenejší si zase nechajú poradiť s nejakým zložitejším technickým problémom. Zapojte sa aj vy do rastúcej skupiny tvorcov, študentov, učiteľov a rodičov, ktorí sa učia na rovnakej sociálnej platforme.Obsah balenia:Sphero BOLTIndukčný nabíjací stojan s káblomPapierový uhlomerNávod

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Sphero v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Sphero BOLT patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky Sphero, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Sphero BOLT má priradený EAN kód 817961022619.

Sphero BOLT - parametre produktu

Sphero BOLT - história ceny a dostupnosti

Sphero BOLT - ďalšie zaujímavé produkty

Sphero BOLT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?