Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna

Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna

Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna - popis produktu

Freestyle kolobežka Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM čierna:Efektné triky, skoky a extrémne zaťaženie - pre odolnú freestyle kolobežku SPARTAN nič, z čoho by sa rozsypala. Skvelou správou je jej prispôsobenie pre detskú výšku, vaše ratolesti tak perfektne dosiahnu ako na riadidlá, tak aj napríklad na brzdy. Pri správnom výbere treba zohľadniť aj odporúčanú výšku postavy, ktorá sa má pohybovať približne okolo 130 cm. Je dôležité, aby na nej nešiel jazdec s vyššou hmotnosťou, než je 100 kg. Rám freestyle kolobežky Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM čierna odľahčeného hliníka, pričom jej hmotnosť je 4 kg. Zabudnúť nesmieme ani materiál koliesok, a to po zohľadnení očakávaného využitia. Rýchla jazda sa vám podarí s tvrdými kolieskami, s nerovnosťami si zase lepšie poradia tie mäkšie. Na svižnú, ale tvrdšiu jazdu sa vám budú hodiť kolieska z gumy a polyuretánu. Predné koleso sa môže pýšiť priemerom 3,94, zadné koleso má 3,94. Rám má farbu, ktorou je čierna a žltá. Kolobežka neslúži len na prekonávanie vzdialeností, s freestylovou kolobežkou SPARTAN si užijete aj naozajstnú zábavu. Zaujímavé parametre freestyle kolobežky Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM čierna Zvládne aj mimoriadne zaťaženie a odolá tvrdým dopadom Freestylová kolobežka je určená pre deti, jazdec by mal mať minimálny vek 10 rokov Materiál, z ktorého pochádza rám, je veľmi odolný a odľahčený hliník Konštrukcia má schopnosť uniesť maximálne 100 kg O vysoký brzdný účinok freestyle kolobežky Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM čierna sa postará nášľapná brzda Predné koleso má priemer 3,94, zadné koleso dosahuje rozmer 3,94 Na perfektnú športovú odozvu poslúžia tvrdé kolieska z polyuretánu Freestyle kolobežka SPARTAN vás bude sprevádzať v skateparku aj v teréne Ďalšie vlastnosti freestyle kolobežky SPARTAN Freestyle kolobežka Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM čierna má dĺžku 67 cm. Výška riadidiel je 86 cm. Priemer predného kolesa je 3,94, zadné koleso má potom priemer 3,94. Hmotnosť freestylovej kolobežky SPARTAN se zastavila na hodnote 4 kg. Chodidlá jazdec umiestňuje na nášľap s dĺžkou 35 cm a šírkou 11 cm. Určite majte na pamäti aj ložiská a ich ABEC triedu – čím je vyššie číslo, tým odolnejšie ložiská sú. Ak chcete si dopriať rekreačnú alebo mierne športovú jazdu, postačí vám ABEC. Hlava kolobežky, ktorá drží riadidlá, sa upevňuje pomocou bezzávitového mechanizmu. Súčasťou tohto modelu je samozrejme aj brzdový systém, konkrétne nášľapná brzda.

Freestylová kolobežka SPARTAN Stunt Medium Level je kolobežka vyrobená z hliníka, vhodná predovšetkým pre freestyle a určená deťom od 8 rokov. Kolobežka je vybavená veľmi tichou nášľapnou brzdou. Rám z hliníka zaručuje vysokú odolnosť pri každom dopade a nízka hmotnosť zároveň umožňuje jednoduché ovládanie pri predvádzaní trikov. Jednodielne oceľové riadidlá, protišmykový povrch gripov a dosky alebo PU kolieska 100 mm patria medzi neoddeliteľnú súčasť kolobežky. Pre bezpečné použitie doporučujeme pri jazde používať prvky bezpečnostnej ochrany - ako je prilba a chrániče. Spoločnosť SPARTAN SPORT zaisťuje vysokú kvalitu spracovania všetkých modelov kolobežiek a tým aj bezpečnosť pri ich užívaní. Ku kolobežke doporučujeme z dôvodu bezpečnosti dokúpiť chrániče a helmu. Technické dáta: freestylová kolobežka rám kolobežky vyrobený z leteckého hliníka oceľove riadidlá brzda: FLEX - veľmi tichá pevná výška riadidiel: 85 cm šírka riadidiel: 51 cm kolieska: PVC 100 x 25 mm ložiska: ABEC 7 Carbon rozmery stúpadla: 48 x 11 cm nosnosť: 100 kg hmotnosť: 5,8 kg vhodné pre deti od 8 rokov

Kolobežka freestyle SPARTAN STUNT MEIDUM Freestylová kolobežka vhodná na freestyle jazdu. Extrémne pevná konštrukcia so zosilnenými švami pre maximálnu odolnosť. Bmx rukoväť hliníkový rám s oceľovou vidlicou Technický popis: - Výrobca: Spartan - Nášľap. doska: ALU (6063) 500 x 108 mm - Kolieska: High Rebound PVC - 100 x 24 mm - Ráfik: ALU - Ložiská: ABEC 7 CARBON - Brzda: Mangánová oceľ

- Farba: oranžová / čierna

- Max. Hmotnosť používateľa: 100 kg

 

Produkt Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Freestyle kolobežky od značky SPARTAN v ponuke e-shopu MasterSport.sk, Alza.sk.

Produkt Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna je označený EAN kódom 9001741022956.

Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna - parametre produktu

Nosnosť100 kg a viac
Veľkosť koliesok100 mm
HmotnosťMenej ako 7.5 kg
Požadované vlastnostiFreestyle
hmotnosť6.00 kg
KategóriaKolobežky, Freestyle kolobežky
ZnačkaSPARTAN
E-shopMasterSport.sk, Alza.sk
EAN9001741022956

Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna - história ceny a dostupnosti

Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Kolobežka SPARTAN STUNT MEDIUM varianta: čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?