Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Záleží nám na dodržiavaní tradičnej výroby na základe overených receptúr. Samozrejmosťou je starostlivý výber tých najkvalitnejších surovín, použitie čerstvého mäsa z vlastnej rozrábky a prírodných korenín. Mäso je výlučne slovenského pôvodu. Má jasne preukázateľný pôvod a dodávame ho v najvyššej možnej kvalite a čerstvosti. To isté mäso sa používa na výrobu mäsových výrobkov. Poctivosť je to, čo vystihuje naše originálne výrobky s lahodnou chuťou. Nenájdete v nich éčka, zahusťovadlá, či stabilizátory. Výrobky ako z domácej zabíjačky s vysokým podielom mäsa si jednoducho zamilujete.
Zloženie: Domáca klobása 30%, šošovica 25%, pitná voda, bravčové kože, slnečnicový olej, cibuľa, balzamikový ocot, jedlá soľ, zmes korenia max. 1%.
Výživové údaje:
Produkt Šošovica s klobásou MÄSOVÝROBA PEČOVSKÁ 400 g označuje EAN kód 8588005381208.
Kategória | Potraviny, Šošovica |
EAN | 8588005381208 |
Červená šošovica je prirodzene bezlepková potravina. Po olúpaní hnedozelenej šupky má táto šošovica červené zafarbenie. Pri výrobe týchto cestovín je použitá múka zo zŕn lúpanej červenej šošovice v bio kvalite, doplnená je bio hrachovým proteínom a vodou. Cestoviny sú
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Červená šošovica je strukovina, ktorá je zbavená šupky. Vďaka tomu je príprava šošovice veľmi rýchla. Je vhodná na prípravu kaše, pyré, polievok alebo pomazánok. Šošovica červená nemá takú výraznú chuť a vôňu ako ostatné strukoviny. | | Návod na prípravu: Pred
Múka z červenej šošovice sa hodí na zahustenie polievok, omáčok, nátierok, do palaciniek či cestovín
Green Apotheke Vretená ryžové so šošovicou 250 g | | Spojenie šošovice a ryže v podobe jedinečných bezlepkových cestovín. Vhodné pre teplú aj studenú kuchyňu. Bezlepkové cestoviny, ktoré sa nerozvárajú a skvele chutia. | | Príprava: Cestoviny varíme v osolenej vode (100g/1liter) s
BIO Šošovicové cestoviny - vretená - VanaVita, 250g | Obsah: BIO Šošovicové cestoviny - vretená - VanaVita | 1x 250g | Charakteristika BIO Šošovicové cestoviny - vretená - VanaVita: | BIO Šošovicové cestoviny - zdravá verzia prílohy, ktorá je skvelým zdrojom bielkovín, komplexných
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Šošovica je zo všetkých strukovín najbohatšia na bielkoviny a obsahuje najmenej tukov. Považujeme ju za nízkotučnú a nízkokalorickú diétnu strukovinu. Šošovica je dôležitá pri liečbe rakoviny čreva a srdcových chorobách. Taktiež obsahuje vlákninu, ktorá podporuje
Sam mills Bezlepkové strukovinové cestoviny - Fusilli z šošovice červenej 250 g | | Výrobok je vhodný pre bezlepkovú diétu. Neobsahuje lepok, pšenicu, vajcia, mlieko, sóju ani cholesterol. Sam Mills sú zdravá alternatíva pšeničných cestovín. Majú nízky obsah tuku a vysoký obsah
Chrumky pre deti Hami Bio šošovicové chrumky s kukuricou 8× 20 g, 10+:Majú vaše deti chuť na niečo dobré a nechcete im ponúkať nezdravé sladkosti? Dobrým kompromisom sú chrumky pre deti Hami, ktoré im budú nepochybne chutiť. V ich zložení nie je žiadny lepok, a preto ich
Červená šošovica nemá šupku ako iné strukoviny a je sfarbená do oranžova. Nemusí sa namáčať a rýchlo sa uvarí. Po uvarení sa rozpadá a hodí sa tak predovšetkým na prípravu kaše alebo polievky. | | Zloženie: Šošovica červená polená. Suroviny pochádzajú z kontrolovaného
Country Life Červená šošovica BIO 500 g | | je skutočne veľmi obľúbená strukovina.Červená šošovica je skutočne veľmi obľúbená strukovina. Použitie červenej šošovice je nesmierne široké. Narozdiel od ostatných strukovín je veľmi rýchlo uvarená a nepôsobí
Čierna šošovica s bielym vnútrom je najdrobnejšom druhom šošovky. Po uvarení má tmavú hnedo-zelenú farbu a zachováva si svoj tvar. Má príjemnú sotva znateľnou morskou chuť, hodí sa do kombinácie s morskými riasami, do miso polievky, do šalátov, ale aj všade
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so
Skvele sa hodí do šalátov, ako príloha k mäsu, výborne chutí s koreňovou zeleninou, vlašskými orechmi či v nátierkach. Je drobnejšia a jej zemitejšia chuť sa výborne hodí aj do rôznych plniek a polievok. | | Návod na prípravu: Šošovicu prepláchneme, vložíme do hrnca so