Solárna svetelná sieť Gainsborough

Solárna svetelná sieť Gainsborough

Solárna svetelná sieť Gainsborough

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 74,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Solárna svetelná sieť Gainsborough - popis produktu

Najrýchlejšie a najkrajšie osvetlenie pre Váš vianočný stromček! Jednoducho cezeň prehoďte sieť s 202 svetlami - pripravené! 8 girlánd s 24 LED diódami, vrátane špice v tvare hviezdy s 10 LED diódami. Ukladá energiu počas dňa a večer sa Váš stromček rozžiari vo sviatočnom svetle. Solárny pohon - ušetríte za elektrinu! Plast/kov, výška 2,30 m. Hviezda Ø 22 cm. Prívodný kábel 2,30 m. Dodávané bez stromčeka. SOLÁRNESOLÁRNESieť 202 LED diód vrátane špiceCelková výška 2,30 mJednoducho zaveste nad stromčekDodávané bez stromčeka

Produkt Solárna svetelná sieť Gainsborough patrí do skupiny produktov Vianočné dekorácie, je v ponuke značky 3Pagen, v ponuke predajcu Astoreo.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vianočné stromčeky, je v ponuke značky 3Pagen, v ponuke predajcu Astoreo.sk.

Produkt Solárna svetelná sieť Gainsborough je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vianočné osvetlenie, je v ponuke značky 3Pagen, v ponuke predajcu Astoreo.sk.

Solárna svetelná sieť Gainsborough - parametre produktu

Solárna svetelná sieť Gainsborough - história ceny a dostupnosti

Solárna svetelná sieť Gainsborough - ďalšie zaujímavé produkty

Solárna svetelná sieť Gainsborough - ako nakúpiť najvýhodnejšie?