SNUOFAN KR702 Solar Shower #8776080

SNUOFAN KR702 Solar Shower #8776080

SNUOFAN KR702 Solar Shower #8776080

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 131,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SNUOFAN KR702 Solar Shower - popis produktu

Solárna sprcha SNUOFAN KR702 Solar Shower:Solárna sprcha SNUOFAN KR702Pokiaľ je na vašej záhrade jedinou možnosťou osvieženia v letných dňoch hadica so studenou vodou, určite oceníte vylepšenie v podobe vonkajšej solárnej sprchy SNUOFAN KR702. Sprchu stačí pripojiť na záhradnú hadicu, aby sa zaistil prívod vody. Voda v nádrži sa ohrieva pomocou solárnej energie, k čomu prispieva aj čierne vyhotovenie sprchy. Poteší vás možnosťou regulácie teploty a voľbou medzi dažďovou a ručnou sprchou. Súčasťou je aj kohútik, ktorý je možné využiť na umývanie rúk či nôh. Inštalácia SNUOFAN KR702 vám zaberie zlomok času, všetko potrebné navyše nájdete v balení. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zásobník na vodu40 lNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rozmery217 × 19 × 20 cmNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hmotnosť10,6 kgNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Jednoduchý prístup k teplej vodeUmiestnite solárnu sprchu SNUOFAN KR702 na miesto, kde si dopraje slniečka a využite slnečnú energiu pre váš pôžitok z teplej vody. Sprcha SNUOFAN sa navyše stane moderným doplnkom vašej záhrady. Jednoduchým prepínam si môžete voliť medzi ručnou sprchou a dažďovou sprchovou hlavicou. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rýchlovarná kanvica s reguláciou teplotyRovnako ako doma v sprche si aj so záhradnou sprchou SNUOFAN KR702 doprajete preferovanú teplotu vody. Regulujete ju jednoducho otočením páčky. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Praktický kohútikV spodnej časti solárnej sprchy SNUOFAN KR702 sa nachádza praktický kohútik, ten využijete napr. na opláchnutie nôh či rúk. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kľúčové vlastnosti solárnej sprchy SNUOFAN KR702Sprcha so solárnym ohrevom vodyAdaptér na štandardnú záhradnú hadicuRýchlovarná kanvica s reguláciou teplotyDve sprchové hlavice + kohútik v spodnej častiJednoduché prepínanie medzi vrchnou sprchovou hlavicou a ručnou sprchouZásobník na vodu 40 lJednoduchá inštaláciaRozmery 217 × 19 × 20 cmHmotnosť 10,6 kgPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty! Pridať kolotočK nákupu budete potrebovať

Produkt SNUOFAN KR702 Solar Shower #8776080 patrí do skupiny produktov Záhradné sprchy, patrí pod značku Hangzhou Snuofan Industrial.

Tento produkt nájdete v skupine Solárne sprchy od značky Hangzhou Snuofan Industrial.

SNUOFAN KR702 Solar Shower - parametre produktu

SNUOFAN KR702 Solar Shower - história ceny a dostupnosti

SNUOFAN KR702 Solar Shower - ďalšie zaujímavé produkty

SNUOFAN KR702 Solar Shower - ako nakúpiť najvýhodnejšie?