Mindok SMART - Lovci duchů

Mindok SMART - Lovci duchů

Mindok SMART - Lovci duchů

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15,96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mindok SMART - Lovci duchů - popis produktu

Hlavolam Smart – Lovci duchov:Lovci duchov je ďalší zábavný hlavolam pre jedného hráča zo série Smart Games, ktorý otestuje vaše IQ, priestorovú predstavivosť a logické myslenie.Lovci duchov je ďalší zábavný hlavolam zo série Smart Games. Pri riešení tohto hlavolamu si mozog potrápia ako deti, tak aj dospelí. Cieľom hry je odhaliť duchov ukrytých v strašidelnom dome. Ako? Musíte si na nich posvietiť. Na to, aby sa vám to podarilo, je potrebné šikovne umiestniť všetky priehľadné dieliky so svetlami na herný plán podľa zadania. Celkom sa môžete tešiť na 60 rébusov, pri ktorých zdolávaní si otestujete priestorovú predstavivosť a logické myslenie.Kľúčové vlastnostiViacúrovňová logická hra pre jedného hráčaObsahuje 60 rébusovKompaktné vyhotoveniePre deti aj dospelýchPrecvičte si mozog so Smart GamesSéria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíjajú logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbujú schopnosť koncentrácie a plánovanie. Všetky hry z tejto série sú v krásnom grafickom spracovaní a kvalitnom vyhotovení. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené.

Smart Games Lovci duchov

Skvelá hlavolamová hra pre 1 hráča.

Premýšľali ste niekedy o tom, čo robia duchovia v strašidelnom dome? Zahrajte sa na lovca duchov a skúste na to prísť! Posvieťte si na všetkých duchov v dome tak, že správne umiestnite všetky priehľadné dieliky so svetlami na herný plán. 60 rébusov tejto hry vám prinesie veľkú hromadu strašidelnej zábavy.

Vek: 6+ Počet hráčov: 1 Dĺžka hry: 15 min. Rozměry balení: 17 x 24,5 x 4,5 cm

Lovci duchů (Smart Games od MindOK) - sada 60 hlavolamů pro děti od 6 let. Dokážete vyřešit všech 60 rébusů? Postupně se úroveň ztěžuje, takže si na své přijdou luštitělé každého věku. Tentokráte se se Smart Games ocitnete se strašidelném domě. Jste lovec duchů a musíte si na všechny pomocí průhledných dílků se světly posvítit. Hra je vhodná na cesty - herní deska v sobě má úložný prostor na všechny herní komponenty.

'Už ste niekedy rozmýšľali nad tým, čo robia duchovia v strašidelných domoch? V tomto hlavolame sa stanete lovcom duchov a pokúsite sa si na nich posvietiť. 60 rôznych zadaní vás prevedie rôznymi miestnosťami domu, kde sa duchovia prechádzajú. Uložte priesvitné dieliky s baterkami tak, aby ste svietili na všetkých duchov v dome. '

Produkt Mindok SMART - Lovci duchů patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky MINDOK, Smart Games a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku MINDOK, Smart Games a je určený unisex.

Produkt Mindok SMART - Lovci duchů je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové hry, patrí pod značku MINDOK, Smart Games a je určený unisex.

Produkt Mindok SMART - Lovci duchů má EAN kód 8595558302475.

Mindok SMART - Lovci duchů - parametre produktu

Mindok SMART - Lovci duchů - história ceny a dostupnosti

Mindok SMART - Lovci duchů - ďalšie zaujímavé produkty

Mindok SMART - Lovci duchů - ako nakúpiť najvýhodnejšie?