Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov

Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov

Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 11,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov - popis produktu

Hlavolam Smart - IQ Puzzle Pro:IQ Puzzle Pre je ďalší zábavný hlavolam pre jedného hráča zo série Smart Games, ktorý otestuje vaše IQ, priestorovú predstavivosť a logické myslenie.IQ Puzzle Pro je ďalší zábavný hlavolam zo série Smart Games. Pri riešení tohto hlavolamu sa zapotia nielen deti, ale aj dospelí. Cieľom je podľa zadania poskladať jednotlivé dieliky zložené z guličiek buď do plochy, alebo do pyramídy. Vo variante Pro sa môžete tešiť na 120 rébusov v troch herných módoch, pri ktorých zdolávaní si otestujete priestorovú predstavivosť. Navyše, deťom pomôže hra s rozpoznávaním tvarov a rozvojom jemnej motoriky. Praktické balenie v kompaktnej škatuľke vám umožní vziať si hlavolam so sebou kamkoľvek na cesty. Kľúčové vlastnostiViacúrovňová logická hraObsahuje 120 2D a 3D rébusovTri hracie dosky (1× 3D, 2× 2D)Kompaktné vyhotoveniePre deti aj dospelýchPrecvičte si mozog so Smart GamesSéria Smart Games prináša jedinečnú kombináciu hry pre jedného hráča a hlavolamu. Hry sa vyznačujú jednoduchými pravidlami, ale zároveň zaujímavými hernými mechanizmami. Smart Games rozvíjajú logické myslenie a priestorovú predstavivosť, prehlbujú schopnosť koncentrácie a plánovania. Všetky hry z tejto série sú v krásnom grafickom spracovaní a kvalitnom vyhotovení. So Smart Games máte hodiny dlhej a kvalitnej zábavy zaručené. 

Hra pre jedného hráča, v ktorej je možné uplatniť logickú úvahy.

Hra ponúka až 120 rébusov tejto kompaktnej hry. Hra je výbornou hračkou do vrecka, na dlhé chvíle či príjemný doplnok pre cestovanie. Dievčatá a chlapci môžu zostavovať zadania v 2D aj 3D formáte.

Kúpte deťom logickú hru IQ Puzzle PRO!

Vhodné pre deti od 6 rokov Počet hráčov: 1 Dĺžka hry: 15 min. Rozmery balenia: 10 x 14,5 x 3 cm

Produkt Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov popisuje EAN kód 8595558302482.

Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaDarčeky, Puzzle, Hlavolamy
EAN8595558302482

Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov - história ceny a dostupnosti

Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov - ďalšie zaujímavé produkty

Smart Games IQ Puzzle PRO 120 rébusov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?