Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba

Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba

Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba - popis produktu

Chodítko Small Foot Chodúľka Veľryba: Chodúľky sú pre deti výborným pomocníkom pri prvých krôčikoch a v tréningu stability vo vzpriamenej polohe. Drevená chodúľka Veľryba od renomovanej značky Small Foot je navyše parádnou hračkou na rozvoj motoriky a spoznávania morského sveta. Každá jej strana ponúka iný druh zábavy a učenia. Z prednej strany deti vkladajú najrôznejšie tvary, na bočných stranách môžu otáčať drevené doštičky alebo maľovať kriedou na tabuľku. Na zadnej strane sa nachádza veterná ružica na určovanie svetových strán a poznávanie jednotlivých ročných období. Horná strana chodúľky s posuvnými a pružnými prvkami je otváracia na uloženie najrôznejších hračiek do jej do útrob. S chodúľkou Veľryba od Small Foot budú deti zábavnou formou a hlavne bezpečne objavovať svet okolo seba. Hračka je vhodná pre chlapcov a dievčatá od jedného roka. Kľúčové vlastnosti chodúľky Small Foot VeľrybaPomocník pri prvých krôčikoch a zároveň hračka pre rozvoj motoriky a učeniaDrevená chodúľka Small Foot Veľryba ponúka päť strán najrôznejšej zábavyS vkladačkou, tabuľkou na maľovanie kriedou, s posuvnými, pružnými a otáčacími prvkamiOtváracia horná strana na uloženie hračiek dovnútra chodúľkyS poistkou proti privretiu prstíkovPogumované kolieska pre bezpečnú a tichú prevádzkuBezpečnosť zaisťuje integrovaná náprava a brzdný systémChodúľka Small Foot Veľryba je určené pre deti od 1 roka Bezpečné prvé krôčiky s chodúľkou Small Foot VeľrybaBezpečnosť hračiek je pre značku Small Foot prioritou. Preto je chodúľka Veľryba vybavená pogumovanými kolieskami pre bezpečnú a zároveň tichú prevádzku. Pre zaistenie maximálnej stability má brzdný systém a integrovanú nápravou. Horná otváracia strana je potom opatrená poistkou proti privretiu prstíkov. Rozmery:42 × 39 × 42 cmDržadlo vo výške: 41 cmHmotnosť:5,3 kgMateriál:Kov, plast, drevo, guma

Poďme na prieskum s veľrybou! Toto drevené chodítko v tvare veľryby pomôže deťom s prvými krokmi a zároveň ponúkne hračky na rozvoj motoriky. Chodítko sa drží štýlu morského sveta a jeho živočíchov.Na štyroch stranách chodítka nájdete hry ako vkladanie tvarov, otáčanie obrázkov či kresliacu tabuľku. Deti sa môžu naučiť počítať, určovať svetové strany alebo rozlišovať ročné obdobia. Chodítko má pogumované kolesá a je tak tiché a zároveň bezpečné. Chodítko je hore otvárateľné a dvierka obsahujú poistku proti privretiu prstov. Môžete doň teda uložiť všetky kocky. Nájdete tu aj brzdný systém, ktorý zabráni nehodám.Multifunkčná hračka podporuje hravosť a rozvoj motoriky.Rozmery balenia: 45,8 x 41 x 22 cm. Rozmery chodítka: 42 x 39 x 42 cm. Výška rukoväte: 41 cm.Materiál: drevo, guma, kov.

Produkt Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba je možné nájsť medzi produktmi v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Small foot, Small foot by Legler, farebný variant je mix farieb v ponuke e-shopu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Small foot, Small foot by Legler, farebné prevedenie je mix farieb v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba patrí do skupiny produktov Interaktívne hračky, je v ponuke značky Small foot, Small foot by Legler, farebné prevedenie je mix farieb, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba je označený EAN kódom 4020972116086.

Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba - parametre produktu

Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba - história ceny a dostupnosti

Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba - ďalšie zaujímavé produkty

Small foot by Legler Dřevěné chodítko Velryba - ako nakúpiť najvýhodnejšie?