Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS

Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS

Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS - popis produktu

Antracitovo šedý kufor v originálnom dizajne je jednoznačne výborná voľba. Cenovo dostupná batožina značky RGL vo veľkosti XS je na štyroch menších kolieskach. Súčasť výbavy je štandardné horné, bočné a výsuvné hliníkové madlo s aretáciou, plastové cvoky na bokoch kufra a kódovací zámok pre hlavný duálny zips. Vnútri nájdete upínacie popruhy do písmena X a zips, ktorým sa kufor rozdeľuje na dve časti. Chýbať Vám nebude ani stredne veľké kozmetické vrecko na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! Materiál: Polykarbonát Typ: pevný Rozmery (max.): 39 x 55,5 x 19 cm (šírka x výška x hĺbka), vrátane koliesok Hmotnosť: na otázku Počet koliesok: 4, 360° Kód tovaru: HC720

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cestovné kufre od značky RGL, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cestovná batožina, patrí značke RGL, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Škrupinové kufre, vyrába ho značka RGL, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je určený female.

Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS - parametre produktu

Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS - história ceny a dostupnosti

Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS - ďalšie zaujímavé produkty

Škrupinový cestovný kufor antracitovo šedý - RGL Hairon XS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?