Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 359,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost - popis produktu

Zásuvková mraznička BEKO RFNE270E33WN:Beko RFNE270E33WNZásuvková mraznička Beko RFNE270E33WN disponuje výškou 152 cm, takže sa vám tu zmestí naozaj veľa potravín. Mraznička je vybavená NoFrost technológiou, vďaka ktorej sa vo vnútornom priestore netvorí námraza. Mrazničku zvládnete ovládať pomocou dotykového displeja. Vhod vám príde aj praktická funkcia FastFreeze, ktorá rýchlo zmrazí novo vložené potraviny, aby zachovala tie najlepšie podmienky. Kvalitné a úsporné LED osvetlenie vám zaistí úplný prehľad o skladovaných potravinách. — Signalizácia otvorených dverí upozorní, že dvere chladničky nie sú zatvorené— Možnosť otočenia otvárania dverí podľa potreby a vzhľadu kuchyne— EasyOpen držiak na ľahké otvorenie dverí mrazničky bez nutnosti použitia väčšej sily— FastFreeze rýchle zamrazenie potravín, ktoré uchová štruktúru jedla— LED osvetlenie na úsporné a jasné osvetlenieHlavné prednosti zásuvkovej mrazničky Beko RFNE270E33WNZásuvková mraznička Beko RFNE270E33WN so signalizáciou otvorených dveríZásuvková mraznička Beko RFNE270E33WN je vybavená zvukovým signálom, ktorý vás upozorní, že máte dlhšiu dobu otvorené dvierka. Vďaka tomu zaistíte tú správnu teplotu bez zvýšenia vnútornej teploty aj spotreby.Dvierka môžete otočiť podľa svojich potriebPri zásuvkovej mrazničke Beko RFNE270E33WN si môžete pohodlne otočiť smer otvárania dverí podľa priestorových možností. Skriňovú mrazničku tak môžete umiestniť kdekoľvek budete potrebovať.Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN s EasyOpen držiakomSkriňová mraznička Beko RFNE270E33WN má špeciálne upravený držiak, ktorý vám umožní otvoriť dvere bez nutnosti použitia väčšej sily. Mraznička Beko RFNE270E33WN s funkciou FastFreezeVaše potraviny si zachovajú tú najlepšiu kvalitu vďaka funkcii FastFreeze, ktorá šetrne a účinne zamrazí potraviny tak, aby nedošlo k výraznej zmene štruktúry. Po rozmrazení budú vaše potraviny chutné a vyzerať lepšie.Kvalitné LED osvetlenie vnútra mrazničky Beko RFNE270E33WNVnútri zásuvkovej mrazničky Beko RFNE270E33WN nájdete kvalitné LED osvetlenie, ktoré vám zaistí úplný prehľad o skladovaných potravinách. LED osvetlenie je navyše oveľa úspornejšie ako klasické žiarovky. Zároveň šetrí energiu, pretože sa nezahrieva.Technická špecifikáciaZákladné vlastnostiEnergetická triedaFObjem (priestor pre mrazené potraviny)219 lFarbaBielaTyp chladivaR600aSme pripravení vám pomôcťZákaznícke centrum a tím vlastných servisných technikov Beko sú vám k dispozícii každý deň v týždni vrátane víkendov od 8:00 do 18:00 na bezplatnej zákazníckej linke 0800 350 333.

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN sa stane nenahraditeľnou súčasťou vašej domácnosti. Rýchlo si vás získa svojou funkcionalitou a praktickosťou. Celkový objem je 214 l, čím poskytne dostatočný priestor na uskladnenie všetkých vašich potravín. NoFrost Vďaka technológii NoFrost nebude dochádzať k tvorbe námrazy, vďaka čomu dôjde k úspore energie a zbavíte sa nutnosti spotrebič odmrazovať, čím vám ušetrí čas. Flexibilné dvierka Nastavte si otváranie dvierok podľa priestorových možností vašej kuchyne či vašich vlastných preferencií. Týmto spôsobom budete môcť umiestniť spotrebič na akékoľvek miesto a byť si istí, že skvele zapadne. Podľa vlastných predstáv Vnútri mrazničky sa nachádzajú 4 zásuvky + 2 výklopné poličky, vďaka ktorým si budete môcť usporiadať vnútro podľa svojich vlastných predstáv. Celkový mraziaci výkon za jeden deň je 16 kilogramov čerstvých potravín a v prípade poruchy či výpadku elektriny je akumulačná doba 18 hodín.

MRAZNIČKA . Vlastnosti . Zásuvková mraznička v bielom dizajne . Elektronické ovládanie s displejom . Beznámrazová technológia NoFrost . Zásobník na výrobu ľadu . Eco režim . Funkcia rýchleho mrazenia . Signalizácia

Mraznička zásuvková, tieda F, displej, objem 219 l, hlučnosť 39 dB, počet zásuviek 6, NoFrost systém, ročná spotreba 281 kWh, farba biela, rozmery vxšxh 151,8x59,5x65,5 cm

Produkt Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost patrí do skupiny produktov Mrazničky skriňové, je v ponuke značky BEKO, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost popisuje EAN kód 8690842356742.

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost - parametre produktu

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost - história ceny a dostupnosti

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost - ďalšie zaujímavé produkty

Skriňová mraznička Beko RFNE270E33WN NoFrost - ako nakúpiť najvýhodnejšie?