Sklokeramická varná doska Concept SDV2330

Sklokeramická varná doska Concept SDV2330

Sklokeramická varná doska Concept SDV2330

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 125,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sklokeramická varná doska Concept SDV2330 - popis produktu

Varná doska CONCEPT SDV2330:Vstavaná sklokeramická varná doska Concept SDV2330 je vyrobená z kvalitného tvrdeného skla, takže sa nemusíte obávať poškriabania. Disponuje moderným dotykovým ovládaním a samozrejmosťou sú aj bezpečnostné funkcie. Veľmi praktické a užitočné sú aj ukazovatele zapnutého stavu aj zvyškového tepla.Kľúčové vlastnosti sklokeramickej varnej dosky Concept SDV2330Sklokeramická varná doska Concept disponuje 2 varnými zónamiŠírka 30 cmVstavaná varná doska v elegantnom čiernom dizajneVarné zóny Hi-LightModerné dotykové ovládanieFunkcia oneskoreného vypnutiaAkustický signálDetská poistkaUkazovateľ zapnutého stavuUkazovateľ zvyškového teplaNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Sklokeramická varná doska Concept v modernom dizajneSklokeramická varná doska Concept SDV2330 je vyrobená z kvalitného tvrdeného skla v elegantnom čiernom vyhotovení, vďaka ktorému zapadne do vašej kuchyne. Doska má 2 varné zóny a šírku 30 cm.Objavte Hi-Light varné zónyModerné Hi-Light varné zóny predstavujú komfort pri nahrievaní sklokeramických platničiek. Uľahčite si varenie vďaka tejto najmodernejšej technológii. Zapnuté varné zóny jednoducho odovzdávajú teplo priamo do hrnca, čím šetria energiu aj vašu peňaženku.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vstavaná varná doska ponúka dotykové ovládanie a ľahkú údržbuSklokeramická vstavaná varná doska Concept SDV2330 disponuje moderným dotykovým ovládaním Touch Control, ktoré uľahčuje obsluhu spotrebiča pri varení. Senzory na ovládanie sú umiestnené pod sklom, takže vďaka rovnému povrchu sa vám doska bude aj dobre čistiť.Automatické vypnutieVstavaná sklokeramická doska myslí na vaše bezpečie! Pokiaľ dosku zabudnete vypnúť, môžete byť v pokoji – vypne sa automaticky za vás. Funkcia Auto shut off vypne dosku v priebehu hodín.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Doplňujúce informácieRozmery na zabudovanie (v × š × h): 52 × 268 × 500 mm Hlavný vypínač Zadná platňa: kruhová HI-LIGHT Priemer zadnej platne: 200 mm Príkon zadnej platne: 1 800 W Predná platňa: kruhová HI-LIHGT Priemer prednej platne: 165 mm Príkon prednej platne: 1 200 W Max. príkon el.: 3 000 W Hmotnosť: 4,7 kg Napätie: 220 – 240 ~ 50/60 HzTechnické parametreVýška: 50 mm Šírka: 288 mm Hĺbka: 520 mm Sklokeramická doska Dotykové ovládanie Ukazovateľ zvyškového tepla - H Bez rámu, kolmé zabrúsené hrany 2 varné zóny Funkcia automatického vypnutia – EXTRA BEZPEČNÁ Funkcia oneskoreného vypnutia Akustický signál Ovládací panel vpredu uprostred Detská poistka Ukazovateľ zapnutého stavu

Vstavaná sklokeramická varná doska Concept SDV2330 sa hodí najmä do malých kuchýň, na chaty alebo do kancelárií. Ponúkne vám celkom 2 varné zóny Hi-light - menšiu predné s priemerom 165 mm a príkonom 1200 W a väčšie zadné s priemerom 200 mm a príkonom 1800 W. V prednej časti dosky nájdete dotykové ovládanie, vďaka ktorému je obsluha dosky veľmi jednoduchá. Varná doska Concept SDV2330 je vybavená ukazovateľom zvyškového tepla, ktorý vás upozorní na horúci povrch dosky. Bezpečnosť ďalej ešte zvyšuje funkcia automatického vypnutia, ktorá do dvoch minút po vypnutí všetkých zón vypne celú dosku. Varenie vám uľahčí funkcia oneskoreného vypnutia. Jednoducho nastavíte dobu, po ktorú chcete variť a po jej uplynutí vás doska upozorní zvukovým signálom a následne sa vypne. Nechcenému spusteniu dosky Concept SDV2330 deťmi zabraňuje detský zámok.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Varné dosky, patrí pod značku Concept, veľkosť je 50 mm v ponuke e-shopu Alza.sk, Okay.sk.

Produkt Sklokeramická varná doska Concept SDV2330 má priradený EAN kód 8595631000809.

Sklokeramická varná doska Concept SDV2330 - parametre produktu

Veľkosť
KategóriaVarné dosky
ZnačkaConcept
Veľkosť50 mm
E-shopAlza.sk, Okay.sk
EAN8595631000809

Sklokeramická varná doska Concept SDV2330 - história ceny a dostupnosti

Sklokeramická varná doska Concept SDV2330 - ďalšie zaujímavé produkty

Sklokeramická varná doska Concept SDV2330 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?