Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B

Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B

Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B - popis produktu

Varná doska AMICA DS 6401 B:Vstavaná sklokeramická doska Amica DS 6401 B so šírkou 57,6 centimetrov zaujme moderným dizajnom a perfektne doplní vzhľad modernej kuchyne. Jej prednosťou je senzorové ovládanie pomocou jemného dotyku a hladký ľahko udržateľný sklokeramický povrch. Sklokeramická doska bezpochyby zaujme množstvomužitočných funkcií, medzi ktoré tiež patrí časovač, ktorý umožňuje nastavenie doby trvania varenia na danom poli. Skvelé využitie nájde aj ako minútka.Kľúčové vlastnosti sklokeramickej varnej dosky Amica DS 6401 B4 varné zóny HiLight v rôznych veľkostiach pre malé aj veľké hrnceJednoduché a komfortné nastavenie varných zónSenzorové ovládanieMnoho užitočných funkcií (časovač, ukazovateľ zostatkového tepla, a i.)Jednoduchá údržbaRovné hrady sklokeramickej dosky Amica DS 6401BDosky Amica sú recyklovateľné aj po dlhom období vďaka technológii Schott CeranZabudovaný detský zámokUkazovateľ zvyškového tepla, ktorý je opatrený symbolom „H“Detský zámokUkazovateľ zvyškového teplaSklo Schott CeranDômyselne navrhnutý spotrebič Amica DS 6401 BSklokeramická varná doska Amica DS 6401 B disponuje štyrmi HiLight varnými zónami, ktoré zodpovedajú rôznym veľkostiam hrncov a panvíc. Rýchle a komfortné nastavenie varných zón umožní ovládací panel, ktorý sa nachádza v spodnej časti varnej dosky. Každá zóna je navyše vybavená automatickou redukciou výkonu, čo znamená, že varné pole po určitom časeautomaticky znižuje teplotu. Hodí sa to najmä pre potraviny, ktoré vyžadujú rýchle uvedenie do varu a následné prihrievanie alebo vyprážanie. Vďaka inovačnej nemeckej technológii patentovanej firmou Schott Ceran sú všetky indukčné a keramické dosky ako jediné na svete vyrábané bez použitia arzénu a ťažkých kovov. Vďaka tomu súdosky Amica recyklovateľné aj po dlhom období. Materiál, z ktorého sú vyrábané, môže byť použitý aj ako stavebný materiál.Amica DS 6401 B ponúka mnoho užitočných funkciíNesmieme opomenúť ďalšie funkcie sklokeramickej varnej dosky Amica DS 6401 B. Výrobcovia mysleli predovšetkým na bezpečnosť, keď do dosky zabudovali detský zámok. Ten výborne poslúži ako ochrana nielen pre vaše deti, ale aj pre vás a vašich blízkych a zabráni prípadným úrazom. Výborným pomocníkom je aj ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý jeopatrený symbolom „H“. Pokiaľ tento symbol zhasne, bude pre vás bezpečné dotknúť sa varnej dosky holou rukou.Varné zóny:HiLight zóna 14,5 cm (1,2 kW)HiLight zóna 18,0 cm (1,8 kW)HiLight zóna 21,0 cm (2,3 kW)

AUTOMATICKÁ REDUKCIA VÝKONU Ideálne pre potraviny, ktoré vyžadujú rýchle uvedenie do varu a následné prihrievanie alebo vyprážanie. Ekvivalent varenia na 'voľnom ohni'. Vďaka tejto funkcii varné pole po určitom čase automaticky znižuje teplotu. SENZOROVÉ OVLÁDANIE Senzorové ovládanie uľahčuje jednoduché ovládanie spotrebičov jemným dotykom. Ľahko čistiteľný povrch ovládacieho panela. DETSKÝ ZÁMOK Slúží k ochrane vypnutého varného poľa proti náhodnému zapnutiu. Vďaka tomu chránite seba a svojich blízkych pred zranením. UKAZOVATEĽ ZVYŠKOVÉHO TEPLA Signalizácia na doske zhasne, keď keramické varné pole dosiahne teplotu bezpečnú pre dotyk dlaní. SKLO SCHOTT CERAN Vďaka inovačnej nemeckej technológii patentovanej firmou Schott Ceran sú všetky indukčné a keramické dosky ako jediné vo svete vyrábané bez použitia arzénu a ťažkých kovov, preto sú dosky Amica recyklovateľné aj po dlhom období exploatácie a materiál, z ktorého sú vyrábané, môže byť použitý ako stavebný materiál . Starajte sa s firmou Amica a Schott Ceran o prírodu aj vy.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské dosky, je v ponuke značky AMICA v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B je možné nájsť medzi produktmi v skupine Varné dosky, patrí pod značku AMICA v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B popisuje EAN kód 5906006234782.

Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B - parametre produktu

Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B - história ceny a dostupnosti

Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B - ďalšie zaujímavé produkty

Sklokeramická varná doska Amica DS 6401 B - ako nakúpiť najvýhodnejšie?