Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 - popis produktu

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kuchyne. Tento zabudovateľný model zapadne kamkoľvek vďaka svojmu elegantnému a minimalistickému dizajnu. Spoločne s funkciami, ktoré ponúka, bude skvelým pomocníkom pre každého nadšenca varenia. Intuitívne ovládanie Intuitívne a jednoduché ovládanie je realizované pomocou posuvného slideru, ktorý má 9 stupňov. Je vybavený vysoko citlivými senzormi, ktoré zaznamenajú aj ten najjemnejší dotyk, preto budete môcť jednoduchým dotykom rýchlo nastaviť požadovanú teplotu varnej zóny. Detská poistka Nechýba ani detská poistka, ktorá zabraňuje náhodnému zapnutiu varnej dosky. Bezpečne uzamkne ovládací panel, aby nedošlo k nechcenej manipulácii. Bezpečnosť na prvom mieste Doska je vybavená ukazovateľom zvyškového tepla, vďaka ktorému budete mať prehľad o tom, či už doska vychladla. Vo chvíli, keď z varnej zóny odoberiete hrniec, doska zastaví prevádzku a po 2 minútach sa automaticky vypne. Čistenie nebolo nikdy jednoduchšie – stačí použiť vlhkú utierku, na odmastenie stačí pridať čistiaci prostriedok a máte hotovo. Časovač Časovač je neoddeliteľnou súčasťou, ktorá vám uľahčí prácu v kuchyni a pomôže vám dosiahnuť perfektné výsledky pri varení. Možno ho využiť ako minútku, ktorej akustický signál vás upozorní, že je váš pokrm hotový alebo sa doska po uplynutí času automaticky vypne.

Varná doska GUZZANTI GZ 8403:Rýchle a úsporné varenieCenovo dostupná indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 disponuje štyrmi varnými zónami pre rýchlejší ohrev pokrmov. Doska zaujme elegantným čiernym dizajnom, vďaka ktorému krásne zapadne do akejkoľvek kuchyne.Indukčná doska Guzzanti je vyrobená z vysoko kvalitného a odolného skla čiernej farby a jej hlavnou prednosťou je dotykové ovládanie - slider, s ktorého pomocou pohodlne nastavíte jeden z deviatich stupňov výkonu posunom prsta po stupnici.Veľa skvelých funkcií9stupňov výkonuVarné zóny ponúkajú nastavenie 9 stupňov výkonu a o teplote vás bude informovať ukazovateľ zvyškového tepla, kedy sa po vypnutí rozsvieti symbol 'H' ako indikácia horúceho poľa.Indukčná doska je opatrená niekoľkými bezpečnostnými prvkami, ktoré zaručujú ochranu počas varenia. Nechýba napríklad funkcia automatického vypnutia alebo detská poistka, ktorá uzamkne ovládanie dosky a zabráni tak deťom náhodne ju zapnúť.2000 Wmax. výkon4varné zónyVarná doska Guzzanti je vybavená 4 varnými zónami s rozmermi 180 mm. K dispozícii je tiež časovač fungujúci aj ako minútka, ktorý vám umožní nastaviť dobu trvania varenia na určitom varnom poli.Elegantný dizajnDotykové ovládanieUkazovateľ zvyškového teplaFunkcia automatického vypnutiaDetská poistkaČasovač 1 - 99 minútĽavá zadná zóna 1 500 WĽavá predná zóna 2 000 WPravá zadná zóna 2 000 WPravá predná zóna 1 500 W

Produkt Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 patrí do skupiny produktov Kuchynské dosky, je v ponuke značky GUZZANTI.

Tento produkt nájdete v skupine Varné dosky, patrí pod značku GUZZANTI.

Produkt Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 patrí do skupiny produktov Indukčné varné dosky, vyrába ho značka GUZZANTI.

Produkt Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 je označený EAN kódom 8594186720071.

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 - parametre produktu

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 - história ceny a dostupnosti

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 - ďalšie zaujímavé produkty

Sklokeramická indukčná varná doska Guzzanti GZ 8403 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?