Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm

Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm

Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm - popis produktu

Inšpiratívna stoličková lampa MUNEGA rozžiari miestnosť Moderné svietidlo, ktoré prináša do domácnosti závan čerstvého vzduchu: stoličkové svietidlo MUNEGA. Umiestnený na stoloch alebo komodách je dôkazom štýlu a vkusu. Biele tienidlo z fúkaného skla je pôsobivé a s výškou 55 cm aj pomerne veľké. Samostatne alebo v kombinácii s menšími lampami z tejto série možno v obývacej izbe umiestniť šikovné akcenty. Keďže každé svietidlo je nezameniteľne jedinečné, MENUGA je vhodná pre individualistov, ktorí radi dávajú svojmu zariadeniu osobný nádych. Vďaka integrovanému stmievaču možno jas ľubovoľne nastaviť na požadovanú úroveň. Vo vnútri je 75-wattová žiarovka, voliteľne LED alebo úsporná. Návrhárom značky MENUGA je Luciano Vistosi. Lampa bola vyrobená v spolupráci s talianskym výrobcom. Použilo sa najlepšie muránske sklo, ručne vyrobené a spracované. Takto vznikajú skutočné skvosty, ktoré slúžia obytnému priestoru nielen ako zdroj svetla, ale aj ako dekoratívny prvok. - s fúkaným, viacvrstvovým sklom

Produkt Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolové lampy, patrí značke Vistosi, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové lampy moderné, vyrába ho značka Vistosi, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm - parametre produktu

Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm - história ceny a dostupnosti

Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Sklenená stolová lampa MUNEGA, 55 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?