Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička

Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička

Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička - popis produktu

Detská fľaša na pitie Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička:Hledáte praktickú a zároveň veľmi pekne vykonanú fľaša na pitie pre svoje deti? Práve taká je fľaša Skip hop z kolekcie ZOO.Hľadáte praktickú a zároveň veľmi pekne prevedenú fľašu na pitie pre svoje deti? Práve taká je fľaša Skip hop Malá sova z kolekcie ZOO, vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Pitie deťom uľahčí slamka, ktorú môžete schovať pod zatváracie viečko. Veľmi praktický je pásik na suchý zips, ktorým sa dá fľaša pripnúť napríklad k batôžku. Nemusíte mať ani obavy, že by nerezová oceľ vaše deti studenila. Fľaša Skip hop má na sebe protišmykový silikónový rukáv, ktorý chráni detské ruky pred zimou. S veselými farbami a obrázkom Skip hop Zoo bude dodržiavanie pitného režimu pre vašich najmenších jednoduché a zábavné.Prečo dieťaťu kúpiť fľašu Skip hop Zoo Sovička?Vďaka širokému hrdlu a skrutkovaciemu viečku fľašu hygienicky vyčistíte po každom použitíNerezová oceľ udržuje pitie studenéFľaštička Skip hop Zoo obsahuje 1×náhradnú slamkuObsah fľaše 350 mlFľaštička neobsahuje BPA ani PVCBez obsahu ftalátovMôže sa umývať v umývačkeMotív Sovička 

Produkt Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička je možné nájsť medzi produktmi v skupine Fľaše na vodu od značky Skip hop, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Fľaše na pitie, je v ponuke značky Skip hop v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička označuje EAN kód 879674021198.

Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička - parametre produktu

Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička - história ceny a dostupnosti

Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička - ďalšie zaujímavé produkty

Skip hop Zoo Fľaša na vodu - Sovička - ako nakúpiť najvýhodnejšie?