Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml

Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml - popis produktu

Vlastnosti:

  • zaistí okamžité upokojenie a dlhodobú úľavu aj pre veľmi citlivé oči,
  • napomáhajú pri celodennom nosení kontaktných šošoviek,
  • obnovujú prirodzený slzný film,
  • zajišťují vysokú hydratáciu a lubrikáciu oka, udržujú ideálne pH v oku.

Použitie:

Aplikuje sa jedna kvapku do každého oka raz alebo viac krát za deň podľa potreby alebo odporučenia odborníka. Používatelia kontaktných šošoviek aplikujú kvapky na nasadené kontaktné šošovky počas dňa podľa potreby. Je možné tiež aplikovať dve až tri kvapky na kontaktnú šošovku pred jej nasadením.

Upozornenie:

Prípravok nepoužívajte pri zápale spojiviek a pri poškodení očí. Nevhodné pre ľudí s inými systémovými chorobami, ktoré môžu ovplyvniť nositeľa kontaktných šošoviek. Nevhodné tiež pre ľudí, ktorí žijú v osobitnom prostredí, ktoré by mohlo ovplyvniť nosenie kontaktných šošoviek.

ŠUKL kód: P1154A

Očné kvapky Ocutein Sensitive Care poskytujú okamžité upokojenie a dlhotrvajúcu úľavu pre suché, unavené a podráždené oči. Hydratujú, upokojujú, chránia a stabilizujú slzný film. Obsahujú vysoko lubrikačnú a hydratačnú kyselinu hyalurónovú. Očné kvapky Ocutein Sensitive Care oceníte pri všetkých činnostiach, kedy dochádza k vysušovaniu a dráždeniu očnej rohovky napr. pri riadení automobilu, pustenej klimatizácii, čítaní, práci na PC, sledovaní televízie, používaní kontaktných šošoviek.

Zdravotnícka pomôcka. Sterilný očný roztok s hyaluronátom sodným s upokojujúcim, lubrikačným a hydratačným účinkom. Upokojuje suché, unavené a podráždené oči. Viac na adcc.sk

Tento produkt sa nachádza v kategórii Výživové doplnky, patrí značke Da Vinci Academia, Ocutein, Omisan, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Simply You, nájdete ho u predajcu Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je určený unisex.

Produkt Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Doplnky výživy, je v ponuke značky Da Vinci Academia, Ocutein, Omisan, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Simply You v ponuke e-shopu Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Doplnky stravy, patrí značke Da Vinci Academia, Ocutein, Omisan, OMISAN Farmaceutici s.r.l., Simply You, nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Iliek.sk, Pilulka.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu a je dizajnovaný unisex.

Produkt Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml má priradený EAN kód 8594059738509.

Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml - parametre produktu

Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml - história ceny a dostupnosti

Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Da Vinci Academia Ocutein Sensitive Care očné kvapky DaVinci 15 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?