Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená - popis produktu

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelenáSilikónové formy sú vynikajúcou alternatívou k tradičným plechom na pečenie, sú ľahké a cesto v nich sa nelepí. Navyše tento typ foriem dokonale vedie teplo, takže cesto sa po vybratí z rúry pečie rovnomerne a rýchlo vychladne. Sú odolné voči teplotám od -40 do 230 stupňov C, perfektne sa hodia do elektrických, plynových a teplovzdušných sporákov aj do mrazničiek. Forma bola vytvorená na uľahčenie pečenia domácich koláčov. Je ideálna pre akýkoľvek ovocný koláč, perník alebo chlieb. Je vyrobená zo silikónu, vďaka čomu sa nelepí na cesto a uľahčuje jeho vybratie z formy. Silikón, zabráni tomu, aby sa naše cesto prilepilo na formu a po upečení si udrží tvar. Cesto je upečené rovnomerne, takže chutí výborne. Vďaka odolnému materiálu vám forma umožňuje pripraviť rôzne sladkosti. Je tiež vynikajúca pre všetky druhy studených koláčov. Silikónová forma na tortu je atraktívnym a mimoriadne vkusným dekoratívnym prvkom kuchynského vybavenia.Parametre:Rozmer: 25 x 13,5 x 6,5 cmVhodné do umývačky riaduFarba: zelenáMSY-I EL-SCM1

Produkt Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená patrí do skupiny produktov Formy na ľad, vyrába ho značka Euro Lady, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená - parametre produktu

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená - história ceny a dostupnosti

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Silikónová forma na pečenie EL-SCM1, zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?