Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav

Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav

Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 629,58 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav - popis produktu

Výkonný pomocník Vstavaná umývačka Siemens SX73HX60CE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Vďaka svojej nízkej spotrebe patrí do energetickej triedy D. Jej hlučnosť je iba 44 dB, takže vás nebude rušiť pri iných činnostiach. S kapacitou na 14 obedových súprav s prehľadom uložíte na umývanie všetok potrebný riad. Tichý motor iQdrive Umývačka riadu je vybavená asynchrónnym, frekvenčne riadeným motorom. Tento revolučný dizajn predstavuje extrémne bezpečný a spoľahlivý motor, ktorý sa neopotrebováva a vyznačuje sa takmer nehlučnou prevádzkou. Na motor sa vzťahuje záruka 10 rokov. VarioSpeed ​​on demand Váš riad bude perfektne umytý a usušený až 3x rýchlejšie s funkciou Vario speed plus. Túto funkciu môžete použiť takmer na akýkoľvek program a výsledkom je skrátenie doby umývania až o 66%. Umývačka ponúka 6 programov (Eco 50 ° C, Auto 45-65 ° C, Intenzívny 70 ° C, Hodinový 65 ° C, Krátky 45 ° C, Obľúbený a 4 špeciálne funkcie (Vzdialené zapnutie, intensiveZone, Polovičná náplň, varioSpeed Plus on demand ). Vyberte správny program Technológia Home Connect s funkciou ľahkého štartu odporučí vždy ten správny program priamo z mobilu, alebo tabletu. Nemusíte myslieť na to, koľko vám zostáva tabliet, aplikácia Home Connect ich bude počítať za vás. V prípade nutnosti servisného zásahu využite vzdialenú diagnostiku a nechajte skontrolovať vašu umývačku cez internet. Ovládať môžete spotrebič tiež hlasom a to vďaka kompatibilite so zariadením Amazon Alexa. Alebo len sledujte notifikácie v mobile, nech viete, za ako dlho bude riad umytý. AquaSenzor + dávkovací asistent Pre optimálne výsledky AquaSenzor kontroluje mieru zašpinenia vody a riadi, kedy a koľko čistej vody sa má pridať. Ďalej umývačka Siemens disponuje dávkovacím asistentom. Čistiaca tableta spadne do malej misky a presne mierený prúd vody ju rýchlo rozpustí. Vďaka tomu je čistiaca zmes rovnomerne distribuovaná do celého priestoru spotrebiča. Vždy sú tak zaistené optimálne výsledky pri umývaní riadu.

UMÝVAČKA RIADU . Vynikajúca umývačka riadu s podporou wi-fi pripojenia s informáciami o stave programu pomocou osvetlenia medzery medzi dvierkami a susednou skrinkou, vhodná aj pre špeciálne vstavby a ovládateľná pomocou smartphonu

Plne zabudovateľná umývačka riadu, XXL 865 mm, počet programov 5+1 AUTO, 9,5 l, 14 jedálenských súprav, systém košov flex, príborová zásuvka vario, sideLight, vario pánty

Produkt Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav je možné nájsť medzi produktmi v skupine Umývačky riadu, je v ponuke značky SIEMENS v ponuke e-shopu AndreaShop.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Umývačky riadu vstavané, je v ponuke značky SIEMENS, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk.

Produkt Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav patrí do skupiny produktov Elektronika do auta, patrí značke SIEMENS, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk.

Produkt Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav popisuje EAN kód 4242003860892.

Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav - parametre produktu

Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav - história ceny a dostupnosti

Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav - ďalšie zaujímavé produkty

Vstavaná umývačka riadu Siemens SX73HX60CE, 60 cm, 14 súprav - ako nakúpiť najvýhodnejšie?