SIEMENS EX975KXW1E iQ700

SIEMENS EX975KXW1E iQ700

SIEMENS EX975KXW1E iQ700

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 360 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SIEMENS EX975KXW1E iQ700 - popis produktu

Varná doska SIEMENS EX975KXW1E iQ700:Jedlo je každodennou súčasťou života každého človeka. Ľuďom ale nestačí len uspokojiť základnú ľudskú potrebu, chcú si pokrm ako sa patrí užiť. Patríte aj vy k ľuďom, ktorí si na dobrom varení z kvalitných surovín dávajú záležať? Potom by u vás doma nemala chýbať inovatívne varná doska Siemens, vyznačujúca sa radom výborných funkcií. Varná doska Siemens je okrem iného vybavená ukazovateľom spotreby energie, časovačom, ukazovateľom doby varenia a systémom pre automatické rozpoznanie hrnca. Doba intuitívnych varných dosiek, ktoré zvládnu premýšľať za vás, je tu. Vy si iba vychutnáte zakaždým skvelý výsledok varenia.Hlavné plusy varnej dosky Siemens EX975KXW1EDoska Siemens obsahuje 5 indukčných varných zónS inovatívnou funkciou powerMove plus ovládate stupne výkonu na varnej doske jednoduchým pohybom nádobyVarná doska Siemens je vybavená TSF displejomSúčasťou prístroja je taktiež časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla a ukazovateľ spotreby energieSo systémom HomeConnect môžete dosku zapnúť, aj keď práve nie ste domaSystém powerBoost zaistí kontrolu všetkých indukčných varných zónVarná doska Siemens je vybavená aj systémom QuickStart a ReStartŠírka varnej dosky je 90 cmNahradí hneď niekoľko spotrebičovCitlivé dotykové ovládanie indukčnej platne zaistí, že teplotu zmeníte v priebehu pár sekúnd a jediným pohybom s presnosťou takmer na jeden stupeň Celzia, čo dovoľuje aj menej skúsenému kucháovi ľahko zvládnuť aj také kuchárske techniky, ako je napríklad karamelizácia alebo praženie a samozrejme rozpúšťanie čokolády či masla. Zaobstaraním intuitívnej varnej dosky Siemens EX975KXW1E získate nenahraditeľného pomocníka, ktorý zastane prácu niekoľkých rôznych spotrebičov. 

indukčná doska 90cm, fazetový design, dotykový TFT displej, 3x flexZone, 5 indukčných zón, ukazovateľ spotr energie, 17 st výkonu, Timer, ukazovateľ doby varenia, automatické rozpoznanie hrnca, blokovanie pri utieraniu, 2st ukazovateľ zbytk tepla, powerBoost, fryingSensorPlus 5st, ReStart, QuickStart, powerMovePlus, Home Connect, cookConnect systemMožnosť zapojenia na 380 V - 400 V

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA. Prémiová indukčná varná doska SIEMENS EX975KXW1E si vás získa už po prvom použití vďaka širokej škále inteligentných funkcií, ktorými disponuje.. Elegantný a luxusne pôsobiaci dizajn zapadne do každej

Produkt SIEMENS EX975KXW1E iQ700 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Varné dosky, patrí pod značku SIEMENS v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka SIEMENS, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt SIEMENS EX975KXW1E iQ700 má EAN kód 4242003765685.

SIEMENS EX975KXW1E iQ700 - parametre produktu

SIEMENS EX975KXW1E iQ700 - história ceny a dostupnosti

SIEMENS EX975KXW1E iQ700 - ďalšie zaujímavé produkty

SIEMENS EX975KXW1E iQ700 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?