SIEMENS EX675LYV1E iQ700

SIEMENS EX675LYV1E iQ700

SIEMENS EX675LYV1E iQ700

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SIEMENS EX675LYV1E iQ700 - popis produktu

Varná doska SIEMENS EX675LYV1E iQ700:Jedlo je každodennou súčasťou života každého človeka. Ľuďom ale nestačí len uspokojiť základnú ľudskú potrebu, chcú si pokrm ako sa patrí užiť. Patríte aj vy k ľuďom, ktorí si na dobrom varení z kvalitných surovín dávajú záležať? Potom by u vás doma nemala chýbať inovatívna varná doska Siemens EX675LYV1E, vyznačujúca sa radom výborných funkcií. Varná doska Siemens je okrem inéhovybavená ukazovateľom spotreby energie, časovačom, ukazovateľom doby varenia a systémom pre automatické rozpoznanie hrnca. Doba intuitívnych varných dosiek, ktoré zvládnu premýšľať za vás, je tu. Vy si iba vychutnáte skvelý výsledok varenia.Hlavné plusy varnej dosky Siemens EX675LYV1EDoska Siemens obsahuje 4 indukčné varné zóny a 2 flexZone s rozšírenímS inovatívnou funkciou powerMove plus ovládate stupne výkonu na varnej doske jednoduchým pohybom nádobyZásluhou DualLight slider bude varná doska Siemens spredu dokonale osvetlenáSúčasťou prístroja je tiež časovač, detská poistka, ukazovateľ zvyškového tepla a ukazovateľ spotreby energieZískajte užitočné informácie o spotrebiči v aplikácii Home ConnectSystém powerBoost zaistí kontrolu všetkých indukčných varných zónVarná doska Siemens je vybavená aj systémom QuickStart a ReStartŠírka varnej dosky je 60 cmNahradí hneď niekoľko spotrebičovCitlivé dotykové ovládanie indukčnej platne zaistí, že teplotu zmeníte v priebehu pár sekúnd a jediným pohybom s presnosťou takmer na jeden stupeň Celzia, čo dovoľuje aj menej skúsenému kuchárovi ľahko zvládnuť aj také kuchárske techniky, ako je napríklad karamelizácia alebo praženie, a samozrejme rozpúšťanie čokolády či masla. Zaobstaraním intuitívnej varnej doskySiemens EX675LYV1E získate nenahraditeľného pomocníka, ktorý zastane prácu niekoľkých rôznych spotrebičov. 

indukčná doska 60cm, fazetový design, 2xFlexZone, FlexIndukce Plus, ovládanie Dual lightSlider, fryingSensor Plus s 5 stupni, flexMotion, powerMove Plus, 17 st výkonu, timer, minutka, timer Doba varenia, ukazovateľ spotreby energie, panBoost, powerBoost, reStart, quickStart, 7,4 kW, Home Connect, cookConnect systemMožnosť zapojenia na 380 V - 400 V

Produkt SIEMENS EX675LYV1E iQ700 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Varné dosky, patrí pod značku SIEMENS v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka SIEMENS, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt SIEMENS EX675LYV1E iQ700 označuje EAN kód 4242003758953.

SIEMENS EX675LYV1E iQ700 - parametre produktu

SIEMENS EX675LYV1E iQ700 - história ceny a dostupnosti

SIEMENS EX675LYV1E iQ700 - ďalšie zaujímavé produkty

SIEMENS EX675LYV1E iQ700 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?