Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo

Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo

Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 314,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo - popis produktu

Varná doska SIEMENS EN6B6HB90 iQ300:Vďaka plynovej varnej doske SIEMENS hravo pripravíte jedlo na raňajky, obed aj večeru. Plynová varná doska si vás získa vysokou výhrevnosťou, presnou a rýchlou reguláciou tepla a nízkou spotrebou energie. Jej klasický dizajn je vhodný takmer do každej kuchyne. Disponuje 4 platničkami, tak s ňou hravo uvaríte aj väčšie množstvo jedál. Možno ju zapustiť do pracovnej dosky. Zatiaľ čo čierna farba dodá varnej doske moderný vzhľad, kvalitné materiály zase vysokú odolnosť. Varná doska pracuje na 230 V a zemný plyn. Rozmery varnej dosky SIEMENS dosahujú 59 × 52 cm (š × h). Zásadné prednosti varnej dosky SIEMENS EN6B6HB90 iQ300 Plynová varná doska je aj v dnešnej elektrickej dobe stále veľmi populárna Varná doska bez rámčeka zaistí moderný vzhľad Materiálom povrchu dosky je sklo, pričom vzhľad dosky tvorí čierne sklo Pri varení môžete využiť 4 platničky Farba dosky je čierna Pripojenie: 230 V a zemný plyn Liatinová mriežka sa postará o bezpečné varenie Poistka plynových horákov zastaví plyn pri nechcenom zhasnutí plameňa Dôležitou výbavou je elektrické zapaľovanie Na inštaláciu budete potrebovať odbornú pomoc elektrikára a plynára Varná doska SIEMENS ponúka ďalšie užitočné funkcie Na varnej doske SIEMENS oceníte ďalšie funkcie než len obyčajné varenie. Doska je charakteristická liatinovými mriežkami, ktoré zaistia bezpečné varenie a stabilitu hrnca. Poistka plynových horákov zastaví prívod plynu, ak zaznamená, že horák nehorí. Samozrejmosťou je elektrické zapaľovanie bez nutnosti použitia zapaľovača či zápaliek. S varnou doskou SIEMENS vás bude varenie baviť.

Plynová varná doska Bosch EN6B6HB90 vás určite zaujme svojim elegantným dizajnom. Tvrdené sklo v čiernej farbe a strieborné ovládacie tlačidlá dodávajú spotrebiču sympatický moderný nádych. Horáky sú doplnené čiernymi liatinovými mriežkami, ktoré vďaka svojej masívnej konštrukcii zaistia perfektnú stabilitu riadu. Naviac sú odnímateľné a čistiť ich môžete jednoducho v umývačke. Pre samotné varenie máte k dispozícii 4 varné zóny - vzadu vpravo horák WOK s výkonom 3,3 kW, dva normálne horáky s výkonom 1,75 kW a vpredu vpravo úsporný horák s výkonom 1 kW. Normálne horáky sú vhodné predovšetkým na každodenné varenie alebo dlhšie smaženie. Úsporný horák je výborný pre varenie v malých hrncoch alebo pre varenie menších porcií jedla. Silný horák je perfektný na rýchle uvedeniu do varu, pre varenie veľkého množstva jedla alebo na prudké opečenie mäsa. Prehľadné ovládanie varných zón je situované do prednej časti varnej dosky. Pre jednoduchšiu obsluhu disponuje spotrebič integrovaným zapaľovaním v ovládacom tlačidle. O bezpečnosť pri používaní varnej dosky Bosch EN6B6HB90 je samozrejme taktiež postarané. Termoelektrická poistka zhasnutia plameňa má za úlohu čím skôr prerušiť prívod plynu, pokiaľ dôjde k zhasnutiu alebo pretečeniu. Ďalším benefitom na záver je možnosť pripojenia dosky na obnoviteľný biometánový plyn. Pokiaľ patríte k tým, ktorí radi robia čokoľvek s pozitívnym dopadom na životné prostredie, potom je táto varná doska presne pre vás. Vďaka kompatibilite s bežnými dýzami na zemný plyn nie je zavedenie biometánu zložité.

PLYNOVÁ VARNÁ DOSKYA . Plynový varný panel s povrchom z tvrdeného skla, ktoré sa jednoducho čistí. . Wok horák: varenie s vysokým výkonom až 3,3 kW. . Unikátny čierny design povrchu z tvrdeného skla. . Komfortné ovládanie

plynová varná doska, 60 cm, 4 plynové horáky, z toho 1 Wok, tvrdené sklo andamp; liatinové rošty, poistka zhasnutia plameňa, integrované zapaľovanie v ovládacom voliči

Produkt Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo patrí do skupiny produktov Tvrdené sklá, patrí značke Bosch, SIEMENS, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Varné dosky, patrí pod značku Bosch, SIEMENS v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo patrí do skupiny produktov Plynové varné dosky, je v ponuke značky Bosch, SIEMENS, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo popisuje EAN kód 4242003845677.

Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo - parametre produktu

Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo - história ceny a dostupnosti

Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo - ďalšie zaujímavé produkty

Plynová varná doska Bosch, 60 cm, 4 horáky, tvrdené sklo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?