SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť - popis produktu

Dizajnová podložka Sharp Shape ECO YOGA MAT FLOWERS je praktická a štýlová zároveň. Na prednej strane je tlačené logo čakier, ktoré skvele zapadnú k vášmu štýlu. Vrchná strana jogamatky je vyrobená zo semišového mikrovlákna, to je príjemné na dotyk a zároveň má výborné absorpčné vlastnosti. Spodná strana z prírodnej gumy sa postará o stabilnú základňu aj behom náročného cvičenia. Produkt je vyrobený z netoxických materiálov bez ftalátov, PVC, silikónu, chlóru a disponuje certifikátom SGS-REACH. Sharp Shape podložku využijete doma aj v telocvični. Jednoduchý transport zaisťuje praktický popruh na prenášanie, ktorý je súčasťou balenia. Starostlivosť Sharp Shape jogamatku je úplne jednoduchá. Po cvičení stačí jogamatku otrieť vlhkou handričkou s trochou pracieho prostriedku a nechať vyschnúť na vzduchu. Môžete ju prať v pračke na mierny cyklus v studenej vode bez bielidla, len s trochou pracieho prostriedku.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fitness podložky, patrí pod značku Sharp shape, je vyrobený vo veľkosti os, vo farebnej verzii Mix, materiálové zloženie semišovémikrovlákno, v ponuke predajcu Sportisimo.sk a je vhodný female.

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť - parametre produktu

Farbamix
Veľkosťmix
Určeniefemale
Materiálsemišovémikrovlákno
KategóriaFitness, Podložky, Fitness podložky, Jogamatky
ZnačkaSharp shape
Veľkosťos
FarbaMix
Materiálsemišovémikrovlákno
Určeniefemale
E-shopSportisimo.sk

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť - história ceny a dostupnosti

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť - ďalšie zaujímavé produkty

SHARP SHAPE ECO YOGA MAT FLOWERS Joga podložka, mix, veľkosť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?