Sencor Sws 1500 B Teplomer S Hodinami 1ks

Sencor Sws 1500 B Teplomer S Hodinami 1ks - popis produktu

Meteostanica Sencor SWS 1500 B:Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Metostanica Sencor SWS 1500Zháňate hodiny s meraním vnútornej teploty? Vyskúšajte meteostanicu Sencor SWS 1500 čiernej farby. Má digitálne zobrazenie času na displeji LCD s krátkodobým modrým podsvietením, ktorý ukazuje vonkajšiu aj vnútornú teplotu. Môžete si vybrať 12 alebo 24-hodinový formát času. Oceníte aj zabudovaný kalendár a nemenej dôležitý budík. Budenie je zvukovým signálom, meteostanica Sencor disponuje aj možnosťou opakovaného budenia. Meteostanica funguje na batérie typu AA. Meranie teploty si môžete zvoliť v °C alebo F. Meteostanica Sencor ukladá do pamäti najnižšiu a najvyššiu nameranú teplotu.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Sencor SWS 1500 funguje aj ako budíkNa meteostanici Sencor SWS 1500 si môžete nastaviť budenie zvukovým signálom. Pokiaľ budík vypnete tlačidlom SNOOZE, odložíte budík, ktorý vás znovu upozorní po 8 minútach. Takto ani najväčší spáči nikdy nezaspia. Pokiaľ vypnete budík iným tlačidlom, nastavíte budík na ďalší deň. 

Tento teplomer s LCD displejom s krátkodobým podsvietením meria vnútornú teplotu a vlhkosť. Zobrazenie teploty je na stupnici °C alebo °F. Zaznamenáva sa tiež maximálna a minimálna teplota a vlhkosť.Praktické sú hodiny s budíkom, ktoré majú digitálne zobrazenie času. Môžete si vybrať tiež dva časové formáty a to 12 a 24 hodiový formát. Budík disponuje funkciou opätovného budenia. Samozrejmosťou je tiež kalendár.Technické parametre: vnútorná teplota: 0 °C do + 50 °C vnútorná vlhkosť: 20 % až 90 % napájanie: 1x 1,5 V typ AA (batéria nie je súčasťou balenia)

Teplomer s budíkom, vnútorná teplota a vlhkosť, LCD displej s krátkodobým modrým podsvietením, digitálne zobrazenie času, 12/24 hodinový formát, kalendár, budenie zvukovým signálom

Kvalitní Teplomer SENCOR SWS 1500 B z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Teplomery | Vnútorné teplomery do interiéru.

Sencor sws 1500 b teplomer s hodinami 1ks za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Teploměr SENCOR SWS 1500 B

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské teplomery od značky Sencor, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu Najlekaren.eu, Esat.sk, Tipa.sk, Planeo.sk, Alza.sk, Tonerpartner.sk, 4home.sk.

Produkt Sencor Sws 1500 B Teplomer S Hodinami 1ks označuje EAN kód 8590669226023.

Sencor Sws 1500 B Teplomer S Hodinami 1ks - parametre produktu

Sencor Sws 1500 B Teplomer S Hodinami 1ks - história ceny a dostupnosti

Sencor Sws 1500 B Teplomer S Hodinami 1ks - ďalšie zaujímavé produkty

Sencor Sws 1500 B Teplomer S Hodinami 1ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?