Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381

Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381

Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 - popis produktu

K dispozícii má tri disky pre rôznu úroveň mletia – hrubý (oválne otvory), stredný 7,4 mm a jemný 4,2 mm. Praktickou výbavou sú aj protišmykové nožičky či úložný priestor pre príslušenstvo. Okrem samotného mlynčeka na mäso totiž v balení nájdeme aj nadstavec na plnenie údenárskych produktov (jitrnice, klobásy atp.) a nadstavec na odšťavovanie mäkkého ovocia a zeleniny. Špecifikácia 1500W motor Špecialista na odšťavovanie ríbezlí Jednoduché a rýchle mletie rôznych druhov mäsa Kapacita: 1,65 kg mäsa/min 3 mlecie disky - hrubý (oválne otvory), stredný 7,4 mm, jemný 4,2 mm Nástavec na odšťavovanie mäkkého ovocia (bobuľoviny a citrusové plody)/zeleniny Nadstavec na plnenie údenárskych produktov (jitrnice, klobásy.) Mlecí nôž a disky vyrobené z odolnej ocele Šnekový hriadeľ vyrobený z pevnej hliníkovej zliatiny Spätný chod motora Úložný priestor pre disky a napájací kábel v zadnej časti prístroja Protišmykové nôžky

MLYNČEK NA MÄSO. POPIS: . 1500W motor. Jednoduché a rýchle mletie rôznych druhov mäsa. Kapacita: 1,65 kg mäsa/min. 3 mlecie disky - hrubý (oválne otvory), stredný 7,4 mm, jemný 4,2 mm. Nadstavec na odšťavovanie mäkkého ovocia

Kvalitní Mlynček na mäso SENCOR SMG 4381 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mlynčeky na mäso.

Mlynček na mäso od sencoru bude Vášmu vareniu robiť radosť.

Masomlýnek SENCOR SMG 4381

Produkt Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 patrí do skupiny produktov Kuchynská technika, patrí značke Sencor, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské spotrebiče, patrí pod značku Sencor, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mlynčeky na mäso, vyrába ho značka Sencor, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 má EAN kód 8590669088270.

Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 - parametre produktu

Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 - história ceny a dostupnosti

Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrický kuchynský mlynček Sencor SMG 4381 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?