Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia

Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia

Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia - popis produktu

Mobilná klimatizácia SENCOR SAC MT1230C Mobilná klimatizácia:Výkonná, cenovo dostupná a energeticky úsporná. To všetko mobilná klimatizácia Sencor SAC MT1230C spĺňa na jednotku! Vďaka svojmu vysokému výkonu vás dokáže osviežiť aj v tých najpernejších dňoch. S prehľadom ochladí teplotu v miestnosti s rozlohou 16 až 23 m2 a nielen to. Disponuje ďalšími dvoma prevádzkami. Prevádzka odvlhčovania zvládne pojať až 84 l vody za deň. Mobilná klimatizácia Sencor tiež funguje ako samostatnýventilátor, ktorý možno nastaviť na 4 úrovne. Zariadenie patrí do úspornej energetickej triedy A, čím výrazne šetrí náklady na svoju prevádzku. Mobilná klimatizácia SAC MT1230C navyše poskytuje tri možnosti odvodu horúceho vzduchu z miestnosti, takže ju možno umiestniť prakticky kamkoľvek. Vďaka svojmu minimalistickému elegantnému dizajnu bude vyzerať vkusne v každej domácnosti i kancelárii.Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie Sencor SAC MT1230CCenovo dostupná a výkonná mobilná klimatizácia Sencor v bielej farbeKlimatizácia ponúka 3 režimy prevádzky (chladenie, odvlhčovanie, samostatný ventilátor)Spadá do energetickej triedy AVzduchový filter klimatizácie Sencor je umývateľný, eliminuje vírenie prachu a filtruje mechanické nečistotyEkologický vysoko chladiaci plyn Propán R290 bez emisií skleníkových plynovRežim chladenia ponúka nastavenie teploty v rozmedzí 17 až 30 °COvládanie klimatizácie pomocou diaľkového ovládania s LCD displejomSencor SAC MT1230C ponúka množstvo funkciíOkrem troch už spomínaných funkcií ponúka mobilná klimatizácia Sencor SAC MT1230C mnoho ďalších užitočných funkcií. Disponuje nočným režimom SLEEP, ktorý je veľmi tichý a zabraňuje podchladeniu v priebehu spánku, čo oceníte najmä v parných letných nociach. Ďalej ponúka funkciu automatického nastavenia posledného zvoleného režimu pri opätovnom spustení, a to dokonca po výpadku elektrického prúdu. Ušetrí tak váščas sa zdĺhavým nastavovaním po každom zapnutí zariadenia. Klimatizácia Sencor je tiež vybavená 24-hodinovým časovačom automatického zapnutia alebo vypnutia. Všetky aktívne funkcie zobrazuje ovládací panel s LED displejom.Jednoduchá obsluha a manipuláciaMobilná klimatizácia Sencor vyniká kvalitným spracovaním. Ľahkej manipulácii napomáhajú štyri pojazdné kolieska a integrovaná rukoväť, takže klimatizáciu ľahko presuniete tam, kam je práve potrebné. Súčasťou klimatizácie Sencor SAC MT1230C je vstavaná nádržka na kondenzát s objemom 1 liter. Vďaka optickej signalizácii včas spoznáte, že je potrebné ju vyprázdniť. V prípade naplnenia nádržky s kondenzátom jemobilná klimatizácia vybavená ochrannou funkciou automatického vypnutia, takže nehrozí jej preplnenie. Ochrannou funkciou proti zamrznutiu disponuje aj kompresor mobilnej klimatizácie Sencor.

Mobilná klimatizácia, chladiaci výkon: 12 000 BTU/h, doporučená plocha miestnosti: 16–23 m2, odvlhčovanie (84 l/den), samostatný ventilátor, rozsah nastavenia teploty 17–30 °C v režime chladenia, 4 úrovne nastavenia rýchlosti ventilátora (nízka, stredná, vysoká a automatická), nastavenie časovača, diaľkové ovládanie s LCD displejom, funkcia Short Cut

Produkt Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia označuje EAN kód 8590669288663.

Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia - parametre produktu

Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia - história ceny a dostupnosti

Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia - ďalšie zaujímavé produkty

Sencor SAC MT1230C mobilná klimatizácia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?